Про компанію

Переваги конструкції підземного самоскидка Cat® AD45B

Переваги конструкції підземного самоскидка Cat® AD45B
Двигун

Двигун Cat C18 із застосуванням технології ACERT характеризується високою потужністю та надійністю, які потрібні для використання в найскладніших умовах при веденні підземних гірських маніпуляцій. Двигун відрізняється продуктивністю, економністю та низьким рівнем шкодочинності відпрацьованих газів, рівнем шуму і експлуатаційними витратами.

Коробка передач

7-ми ступінчаста планетарна коробка передач з перемиканням під навантаженням від Caterpillar і механічна силова передача ідеально сумісні з двигуном C18 із застосуванням електронного впорскування пального і системи ACERT. Це гарантує стабільну потужність і продуктивність, необхідні для максимальної результативності роботи силової передачі.

Інтеграція двигуна і силової передачі

Електронна технологія передачі відомостей Cat Data Link поєднує дані, які надходять від двигуна, коробки передач, гальм і оператора для оптимізації загальних значень результативності роботи самоскида. Відомості зберігаються в пам'яті і можуть бути отримані за допомогою електронного устаткування, що спрощує виявлення поломок і знижує час простоїв.

Металоконструкції

Рами самоскида Cat® розраховані на правильний розподіл скручуючих зусиль в умовах великих ударних навантажень. Пристрої, виконані з високоміцної сталі, характеризуються відмінною гнучкістю, тривалим експлуатаційним періодом і відмінно витримують ударні навантаження навіть в холодних кліматичних умовах.

Комфорт при технічному обслуговуванні

Самоскид AD45B характеризується низькими тимчасовими і робочими витратами технічного обслуговування. За рахунок полегшення ТО знижується час простоїв, проводиться значно менше часу на ТО і більше в шахті.

Переваги конструкції підземного самоскидка Cat® AD45B 1
Переваги конструкції підземного самоскидка Cat® AD45B 2
Гальмівна система

Охолоджувальні мастилом багатодискові гальма Caterpillar гарантують виключно продуктивне гальмування без послаблення, забезпечуючи максимально ефективну роботу. Технологія автоматичного регулювання гальмом сповільнювачем ARC оптимізує результативність гальмування.

Робоча зона оператора

Зручна кабіна забезпечує комфортні умови роботи і гарантує легкість управління, дозволяючи оператору сконцентруватися на веденні робіт з високим ступенем продуктивності. Інструменти управління і покажчики знаходяться в зоні комфортного доступу для оператора, що гарантує високу ефективність та ергономічність регулювання.

Кузовні системи самоскидів

При розробці кузовів самоскидів Caterpillar застосовує системний підхід, який дозволяє домогтися номінальної вантажопідйомності при мінімальних витратах експлуатації на тонну вантажу при спільній роботі з навантажувачами Cat певного типорозміру. Виробник створює і випускає величезний ряд кузовів, завдяки чому вдається досягти найкращої експлуатаційної продуктивності та надійності.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин