Про компанію

Переваги міні-екскаваторів CAT® 303E CR

Переваги міні-екскаваторів CAT® 303E CR

Гідравлічний міні екскаватор Cat 303 E CR характеризується компактним пристроєм і гарантує підвищений рівень продуктивності, зносостійкості та багатофункціональності для роботи в самих різних умовах.

Незначний радіус повороту

Машина 303 Е дозволяє без проблем пересуватися в обмеженій площі, збільшуючи загальну ефективність. Якість переміщень збільшується за рахунок обмеження вильоту задньої складової та пристрою стріли повороту.

Транспортування

Модель 303 Е характеризується експлуатаційною вагою 3048 кг і шириною 1550 мм. Вона без проблем може бути розташована на причепі за допомогою точок фіксації, завдяки чому вдасться оперативніше дістатися до робочої зони.

Економія пального

Модель 303Е, обладнана двигуном С1.3, гарантує продуктивність і потужність, які потрібні для експлуатації з мінімальними паливними витратами.

Додаткове гідравлічне спорядження

Гідравлічний молот і двонаправлені трубопроводи з фітингами швидкої зміни входять у стандартну комплектацію кожної машини. Швидкозамінні кріплення знаходяться поруч з технікою, завдяки чому вдається знизити довжину шланга і витрати на утримання та використання, пов'язані з заміною шланга. Прокладка шланга забезпечує високу ступінь захисту, а щитки гідравлічних циліндрів мінімізують ймовірність поломки машини.

Руків'я, призначене для монтування притиску ковша

Машина обладнана кронштейнами і запобіжними клапанами, які гарантують легкий і економічний монтаж гідравлічного притиску.

Переваги міні-екскаваторів CAT® 303E CR 1
Переваги міні-екскаваторів CAT® 303E CR 2
Бульдозерний відвал

Зносостійкий відвал і плаваючий режим відвалу гарантують необхідну конструкцію і можливість збільшення загальної продуктивності. Функція плаваючої позиції відвалу гарантує більш легке і оперативне здійснення вирівнювання ґрунту та кінцевого планування завдяки застосуванню одного важеля для управління всіма опціями – підйом, опускання, плаваюча позиція.

Простора і комфортабельна кабіна

Модель 303 Е CR розробляється з урахуванням вашого комфорту і надійності. Регульоване підресорене крісло, ремінь безпеки з інерційною котушкою і регульовані кріплення для зап'ясть забезпечують регулювання робочого простору відповідно до індивідуальних потреб. Зручний джойстик і важелі управління ходом зменшують стомлюваність і збільшують продуктивність. Простий в експлуатації пристрій для підбору схеми регулювання та інформативний приладовий пристрій гарантують оптимальну роботу. Блокувальна система Cat дозволяє забезпечити максимальну безпеку на робочій зоні. Коли важіль блокування гідравліки розташований у верхній позиції, здійснення робочих опцій неможливо, включаючи переміщення. Сигнал ходу являє собою традиційну опцію забезпечення безпеки. Звукове сповіщення інформує операторів про пересування транспортного засобу. Сертифіковані системи ROPS, TOPS і верхня огорожа кабіни забезпечують підвищений захист.

Легкий доступ для ТО і підвищені міжсервісні інтервали

Безперешкодний доступ до зон щоденного технічного обслуговування забезпечує підтримку міні-екскаватора в бездоганному стані для реалізації будь-яких завдань. Капот двигуна з гідравлічними стійками легко відкривається, надаючи максимальну видимість точок перевірки і комфортний доступ до них. Підвищення інтервалу заміни моторного мастила і фільтрів до 500 годин забезпечує зменшення експлуатаційних вкладень і час простою техніки. Легкий доступ для контролю рівня і додавання моторного мастила, заданий вертикально масляний фільтр двигуна, стартер, генератор і радіатор, а також охолоджувач мастила полегшують процедуру очищення та мінімізують час, який потрібен для проведення ТО.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин