Про компанію

Переваги телескопічних навантажувачів CAT

Переваги телескопічних навантажувачів CAT

Дизайн телескопічного навантажувача і види здійснюваних ним робіт багато в чому схожі на звичайні навантажувачі. Крім цього, телескопічна стріла дозволяє розширити функціонал техніки завдяки геометричним змінам і активним частинам.

Захоплення і утримання, транспортування з одного місця на інше виступають безпосередніми опціями телескопічних навантажувачів. За рахунок широкого функціоналу техніки виходить успішно заміщати цілий арсенал агрегатів, які в минулому відповідали за здійснення різноманітних маніпуляцій. Так, кран, який раніше був призначений для транспортування об'єкта з вантажної платформи на сьогоднішній день втратив свою актуальність, оскільки його роботу може цілком виконувати телескопічний навантажувач.

Ключовою перевагою телескопічних навантажувачів є можливість контакту з габаритними вантажами. Ґрунтові роботи можуть реалізовуватися за допомогою ковша телескопічного навантажувача. Обмеження по вантажопідйомності безпосередньо залежать від якості зчеплення коліс з поверхнею ґрунту, де проробляє свої маніпуляції телескопічний навантажувач. Поповнення функціоналу техніки досягається за рахунок системи противаг, яка встановлюється позаду машини. Це дає можливість досягти потужності близько двох з половиною тонн. Крім того, розрахункові показники вантажопідйомності показують максимальне значення при куті стріли в 70 градусів.

Значний акцент операторів напрямлений на значні показники маневреності. Загальна територія, де працюють навантажувачі не більш як чотири квадратних метрів. Це дає можливість обладнанню здійснювати свої завдання в обмежених і скрутних умовах. Телескопічний навантажувач полегшує і в кілька разів прискорює виконання майже будь-яких маніпуляцій за рахунок своїх особливостей та додаткового обладнання.

Як правило, пристрій стріли піддається певним технічним нововведенням, які дають можливість підвищити в рази робочий потенціал. Для цієї мети необхідні спеціальні накладки, які беруть на себе особливі навантаження та збільшують час виходу з ладу внутрішніх елементів і механізмів стріли.

Переваги телескопічних навантажувачів CAT 1
Переваги телескопічних навантажувачів CAT 2
Безпека та комфорт

Одна з ключових особливостей такого навантажувача – зручність. Кабіна оператора оснащена засобами аварійного попередження на випадок перевантаження. Крім того, оператор інформується про можливі порушення в роботі навантажувача від точки опори або в разі його ймовірно падіння. Простора кабіна відрізняється комфортним середовищем, за рахунок чого рівень продуктивності праці оператора примножується.

Особливості доставки на об'єкт

Містке обладнання з великою легкістю поміщається на вантажні платформи. Разом з тим телескопічний навантажувач відрізняється достатніми властивостями, що дозволяє зробити транспортування власними силами. Техніка може набирати розгін до 30 км/год. Пересування з навантаженням задається за допомогою автоматичної трансмісії. Гальмування забезпечується за допомогою осьових диференціалів, а до додаткової стійкості вдається прийти за допомогою спеціальних аутригерів.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин