Про компанію

Переваги телескопічних навантажувачів

Переваги телескопічних навантажувачів

Зовнішній вигляд телескопічного навантажувача і спектр виконуваних ним робіт багато в чому схожі на стандартні навантажувачі. Крім того, телескопічна стріла задає багатофункціональність обладнання за рахунок зміни геометричних даних і активних частин.

До переліку найпопулярнішої техніки відносяться механізовані агрегати для роботи з піддонними вилами або захоплюючими конструкціями.

Загальні характеристики

Захоплення й утримання, а також переміщення з місця на місце є прямими функціями телескопічних навантажувачів. Завдяки багатофункціональності обладнання вдається вдало заміщати штат агрегатів, які раніше відповідали за виконання різноманітних дій. Наприклад, кран, призначений для переміщення об'єкта з вантажної платформи на даний момент вже не актуальний. Його функції повністю заміщуються телескопічною стрілою і необхідним типом комплектуючих для роботи з об’єктом.

Пріоритетною перевагою телескопічних навантажувачів виступає можливість взаємодії з важкими об’єктами. Земляні роботи можуть здійснюватися за допомогою спеціального ковша телескопічного навантажувача. Обмеження по вантажності безпосередньо залежать від того, наскільки якісно здійснюється зчеплення коліс з поверхнею, на якій виконує роботи телескопічний навантажувач. Розширення функціоналу телескопічного навантажувача досягається завдяки системі противаг, яка встановлюється в задній частині. Це дозволяє наблизитися до потужності двох з половиною тонн. Разом з тим розрахункові значення вантажності відображають максимальний показник з кутом стріли 70 градусів.

Переваги телескопічних навантажувачів 1
Переваги телескопічних навантажувачів 2
Переваги телескопічних навантажувачів 3
Переваги телескопічних навантажувачів 4

Особливий акцент споживачів робиться на великі значення маневреності. Загальна площа, де функціонують телескопічні навантажувачі, не вище чотирьох квадратних метрів. Це дозволяє техніці ідеально виконувати свої завдання в обмеженому просторі. Телескопічні навантажувачі дозволяють спростити і набагато прискорити здійснення практично будь-яких дій завдяки своїм характеристикам і допоміжному оснащенню.

Найчастіше в конструкцію стріли вносяться певні технічні зміни, які дозволяють збільшити в рази робочий потенціал. Для цього встановлюються спеціальні накладки, які беруть на себе колосальні навантаження, підвищуючи період зносу внутрішніх складових і механізмів стріли. Ціна даних матеріалів невелика.

Як реалізовані питання безпеки та комфорту?

Особливий акцент компанія робить на комфорт і забезпечення нормативних трудових умов. Кабіна водія має засоби аварійного оповіщення на випадок перевищення нормативів вантажів. Оператор також інформується перед можливим відхиленням навантажувача від точки основи або при його можливому падінні. Простора кабіна характеризується високим рівнем комфорту, завдяки чому продуктивність роботи оператора збільшується в рази і він менше втомлюється.

Способи доставки на об'єкт

Компактна техніка легко розміщується на платформі для вантажів. При цьому обладнання характеризується достатніми характеристиками, що дозволяють виконати доставку своїми силами. Машини здатні набирати швидкість до 30 км/год. Переміщення з навантаженням задається автоматичною трансмісією. Осьовими диференціалами забезпечується гальмування платформи, а допоміжна стійкість - спеціальними аутригерами.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин