Про компанію

Переваги використання навісних систем Cat® SMART

Переваги використання навісних систем Cat® SMART

Навісні системи Cat Smart значно збільшують ефективність лінійки міні-навантажувачів, гусеничних навантажувачів та моделей високого ступеня прохідності Cat лінійки D3. Технологія управління вдосконаленими навісними знаряддями без проблем дозволяють налаштувати стандартні інструменти керування машиною згідно із запитами до регулювання навісними системами Smart.

Навісні бульдозерні відвали Smart широко використовуються для різання, транспортування та профілювання майже будь-якого продукту, що використовується як основа. Вигнута конфігурація відвалу гарантує скочування матеріалу, а трапецієподібна форма з нахиленими бічними накладками дає можливість виконання зрізання врівень на вертикальних поверхнях при підвищеному рівні нахилу відвалу. Навантажувач серії D3 виявляє навісні системи та розблоковує спеціальні монітори, що дозволяють оператору підібрати спосіб керування відвалом.

Підбір режиму керування навісними системами дозволяє змінювати традиційні налаштування джойстиків: лівий джойстик, як і раніше, застосовується для керування ходом, а правий відповідає за керування відвалом. Також доступна опція нахилу та підйому для зміни циліндрів, що контролюють ключові опції відвалу, ідеально адаптуючи машину до чорнового або підсумкового профілювання.

Робота оператора значно підвищується з використанням функції ASSIST, що дозволяє створювати м'які ухили за мінімальну кількість проходів. Ця опція дозволяє координувати переміщення навантажувача та відвалу для створення рівного покриття та забезпечує можливість концентрації на викладанні або різанні продукту з метою досягнення необхідного ухилу.

Переваги використання навісних систем Cat® SMART 1
Переваги використання навісних систем Cat® SMART 2

Для міні-навантажувачів лінійки D3 надані грейдерні відвали Cat SMART GB120 та GB124. Так само, як і у випадку з відвалом бульдозера Smart, базова модель D3 визначає грейдерний відвал і розблоковує спеціальні екрани, що надають функції для керування навісними системами, забезпечуючи переналаштування джойстиків для виконання опцій навісних систем. Підбір режиму керування навісним пристроєм забезпечує керування опціями відвалу за допомогою правого джойстика: нахил, поворот та підйом. На основному моніторі допоміжного дисплея показаний поперечний нахил та кут нахилу відвалу.

Опція ASSIST дає можливість вибору схеми поперечного нахилу вправо або вліво та забезпечує регулювання поперечного нахилу незалежно від робочого кута машини. При підборі схеми поперечного нахилу вправо, рух правого джойстика вперед-назад регулює праву частину відвалу, піднімаючи і опускаючи правий циліндр підйому навісних систем. Навантажувач або навісні системи контролюють ліву частину відвалу з метою підтримки необхідного поперечного нахилу, дозволяючи оператору концентруватися на управлінні правої частини відвалу. Експлуатація під час підбору схеми поперечного нахилу вліво протилежна.

Також крім повороту відвалу та зміни геометрії навісного обладнання розраховують та підтримують регулювання поперечного нахилу. Необхідний кут поперечного нахилу підтримується навіть у процесі обертання відвалу перевалу продукту. Спеціальні монітори грейдерного відвалу SMART забезпечують оператору відомості про орієнтацію навісних систем, показуючи кут нахилу відвалу та кут відвалу.

Традиційна ширина відвалу становить 1990 мм для моделі GB 120 та 2440 для GB 124. У ході встановлення збільшених крил ширина становить 2150 мм та 2605 мм. Нахил відвалу в обох версіях становить 15 градусів, а підйом відвалу становить 150 мм. Підвищена глибина виїмки становить 100 мм. Автономні колеса з самостійним встановлення, обертаються на 360 градусів і гарантують підтримку профілювання в процесі руху переднім і заднім ходом.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин