Про компанію

Вітаємо з 10-річчям роботи в компанії!

Вітаємо з 10-річчям роботи в компанії!

Керівництво компанії робить все можливе для забезпечення безпечних умов праці, успішних і довгострокових взаємин зі своїми співробітниками. Вираз подяки і вдячності тим співробітникам, які проявляють відданість і лояльність до компанії, стає хорошою традицією.

У 1ом кварталі Генеральний директор ТОВ «Цеппелін Україна ТОВ» Хольгер Шульц подякував Холодняк Віктора, Кордубана В'ячеслава, Молодічука Сергія, Давуденко Сергія за їх професіоналізм, досвід і знання, які вони віддають компанії вже більше 10ти років.

Холодняк Віктор прийшов в компанію 14.01.2002 року і на сьогодні займає посаду Спеціаліста з продажу в відділі гірничої техніки.

Кордубан В'ячеслав прийшов на посаду завідуючого складом 25.02.2002 року; на сьогодні В'ячеслав займає посаду спеціаліста з продажу сервісу і запасних частин відділу будівельної техніки в місті Київ.

Молодічук Сергій починав роботу в Цеппелін Україна на посади механіка 01.02.2002. Зараз Сергій займає посаду старшого спеціаліста з запасним частинам відділу сільськогосподарської техніки в місті Одеса.

Давуденко Сергій приєднався до команди Цеппелін 01.03.2002 як механік підрозділу сервісного обслуговування відділу сільськогосподарської техніки в місті Одеса.

Співробітники були нагороджені сертифікатами та подарунковими годинниками з фірмовим логотипом «Цепелін».

Вся команда Цеппелін Україна ще раз вітає Холодняк Віктора, Кордубана В'ячеслава, Молодічука Сергія і Давуденко Сергія і бажає їм професійно зростання та успіхів у роботі.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин