Про компанію

Професіонали в обприскуванні та «Цеппелін Україна»

Професіонали в обприскуванні та «Цеппелін Україна»

Компанія Agrifac і компанія «Цеппелін Україна» — ексклюзивний національний дилер з 8 червня 2021 року об’єднують зусилля. Співпраця між компаніями Agrifac і «Цеппелін Україна» полягатиме в продажі та сервісному обслуговуванні самохідних обприскувачів в Україні.

«Компанія „Цеппелін Україна” – партнер, що має досвід у продажах преміальної сільськогосподарської техніки та відмінного сервісного обслуговування по всій території України». – Роланд Купман, комерційний директор Agrifac

Ідеальна співпраця

Аграрний сектор є рушієм економічного розвитку в Україні. У компанії «Цеппелін Україна» компанія Agrifac знайшла ідеального партнера для подальшого розвитку українського ринку. «Цеппелін Україна» — це відомий і шанований в Україні загальнонаціональний дистриб’ютор преміальної сільськогосподарської техніки. Agrifac виробляє преміальні самохідні сільськогосподарські обприскувачі. Ми дуже пишаємося цією співпрацею.

«Цеппелін» працює в Україні з 1996 року й нині має 12 повністю обладнаних філій і команду понад 550 висококваліфікованих працівників. «Цеппелін Україна» є частиною німецької групи Zeppelin, яка має понад 10 тис. співробітників у понад 220 локаціях по всьому світу з оборотом у 2020 році 3,3 млрд євро.

Широкий асортимент техніки та послуг, що пропонує компанія, допомагає клієнтам розв’язувати завдання будь-якої складності. «Цеппелін Україна» надає професійний сервіс високого рівня у найкоротші строки й постійно покращує якість послуг.

«Техніка Agrifac ідеально доповнює нашу преміальну лінійку техніки, що сьогодні складається з всесвітньо відомих брендів, таких як Caterpillar і Fendt. Ми впевнені, що ця співпраця створить найкращу цінність для наших клієнтів і суспільства». – Хайко Крайзель, генеральний директор «Цеппелін Україна»

Професіонали в обприскуванні та «Цеппелін Україна» 1
Професіонали в обприскуванні та «Цеппелін Україна» 2
Максимальна ефективність і продуктивність

Маючи 42 млн гектарів земель, придатних для сільського господарства, Україна є головним виробником харчових продуктів у світі. Упроваджуючи інноваційні методи, ми забезпечуємо максимальну ефективність і продуктивність. Компанія Agrifac розуміє своїх клієнтів як і виклики, з якими вони стикаються, й пропонує інноваційні рішення щодо зменшення впливу вітру під час обприскування, обробки відповідно до карти завдань і точкового обприскування з технологією камер зі штучним інтелектом.

Шукаєте обприскувач із великою продуктивністю? Тоді Condor Endurance — це ідеальна машина для вас. Обприскування поля у вітряну погоду? Швидко та легко підживлювати або вносити засоби захисту рослин на своїх полях зі складним рельєфом? Захист посівів на пізніх фазах вегетації рослин? Ви хочете працювати з технікою, що зробить вашу роботу легкою, захопливою та насамперед продуктивною?

Agrifac пропонує вам для захисту й догляду за високорослими сільськогосподарськими культурами самохідний обприскувач Condor Clearance з кліренсом до 2 м. Складні, горбисті ділянки поля подолає обприскувач Condor MountainMaster. Коли ми кажемо, що маємо рішення для кожної вашої потреби або кожного випробування під час роботи в полі, саме це ми справді й маємо на увазі.

Agrifac і «Цеппелін Україна» з нетерпінням чекають на зустріч з Вами та спільну роботу!

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин