Про компанію

Sales Campus Caterpillar 2017

Sales Campus Caterpillar 2017

Відбувся щорічний Sales Campus Caterpillar 2017, який традиційно проходить в місті Сочі на тренувальній базі Caterpillar. Даний захід проходить в кілька етапів - це комплексне навчання для торгових представників, в якому беруть участь співробітники всіх дилерств СНД.  


Команди включають в себе торгових представників нової техніки, вживаної техніки, а також сервісу і запчастин. Основна мета заходу - підвищити кваліфікацію менеджерів, показати новинки, протестувати техніку на відкритих майданчиках в дії - для того, щоб в майбутньому максимально точно і кваліфіковано підібрати замовнику необхідний парк техніки.


Під час навчання наші співробітники зустрілися з професійними спікерами та тренерами від компанії Caterpillar з країн СНД, а також з Америки і далекого зарубіжжя. Спікери наводили велику кількість прикладів і технічних характеристик обладнання. Практична складова проходила на прикладі останніх новинок. У співробітників була можливість управляти технікою Cat®, порівнювати її з технікою конкурентів, і переконатися в найвищому рівні працездатності та якості машин Caterpillar: їх високої продуктивності, паливної ефективності, безпеки оператора і зручності роботи всередині кабіни.

   

Перед поїздкою на Campus кожен з учасників самостійно обирав собі програму навчання на 3 дні в залежності від потреб та особливостей його роботи. Учасники проходили пре-тест, який дозволив тренерам оцінити знання кожного фахівця до початку навчання.

У перший день учасники тренінгу отримали креативне завдання і вирушили на його підготовку: завдання виконувалося в групах і презентувалося в кінці тренінгу. У нього входили не тільки рішення по підбору техніки, а й фінансова складова проекту. Успішність презентації оцінювалася в залежності від виконання всіх критеріїв. На захисті роботи були присутні близько 150 осіб: в тому числі представники вищого керівництва компанії Caterpillar Inc.

Групи переможців отримали призи та цінні подарунки від Caterpillar. Також, окремо нагороджувалися кращі продавці техніки і запчастин. Торговим представником, який показав найкращий результат серед країн СНД, було визнано Олександра Ілюшина (Цеппелін Україна). Володимир Горошко (Цеппелін Україна) отримав звання кращого торгового представника у напрямку «запчастини», а Тетяна Остапченко (Цеппелін Україна) - звання кращого торгового представника, який продає компоненти і запчастини по телефону. Якуб Артем був нагороджений за найвищі досягнення в програмі 2016 Eurasia Recognition Program, Василь Юфан - за найбільшу кількість проданих GCI (будівельних машин), а Артур Бєланов - за найбільшу кількість проданих машин в області дорожньої техніки. Таким чином, в першій сесії були нагороджені практично всі співробітники «Цеппелін Україна», що надихає компанію на інтенсивне зростання і розвиток.  

   

    

Вітаємо колег та бажаємо подальших успіхів! Компанія «Цеппелін Україна ТОВ» пишається своїми співробітниками!


За словами Олександра Ілюшина, який отримав в цьому році призове місце: «Завдяки хорошим взаєминам і клієнтоорієнтованості, я зміг підвищити рівень продажів техніки, забезпечити замовників оптимальними рішеннями для того, щоб їх бізнес досягав найкращого ефекту. Ці досягнення є результатом спільної злагодженої роботи всіх співробітників компанії Цеппелін Україна, а також допомоги з боку «Катерпіллар Файненшнл», які пропонують унікальні умови фінансування нашим замовникам».

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин