Про компанію

Що забезпечує комфорт роботи з міні-навантажувачем CAT® 262D3?

Що забезпечує комфорт роботи з міні-навантажувачем CAT® 262D3?

Міні-навантажувач CAT® 262D3 відрізняється конструкцією з вертикальним підйомом, яка гарантує підвищений виліт стріли і велику висоту підйому, що вимагаються для оперативного та легкого навантаження самоскидів. Завдяки відмінним показникам стійкості та вантажопідйомності дана техніка є відмінним рішення для реалізації вантажно-розвантажувальних маніпуляцій. Розглянемо більш докладно характерні особливості моделі.

Герметична кабіна оператора гарантує чудову звукоізоляцію і чистоту повітря на робочої зоні оператора з прекрасною видимістю навісних пристосувань.

Ергономічне крісло з високою спинкою, підігрівом і пневмопідвіскою з регульованими джойстиками, зафіксованими на сидіння, дозволяє моделям лінійки D3 займати лідируючі місця в своєму роді за рівнем комфорту.

Високопродуктивна силова передача гарантує підвищену ефективність за рахунок електронної системи регулювання крутним моментом, допоміжному двошвидкісному механізму ходу, а також унікальному електронному ручному або педальному управлінню дросельною заслінкою.

Модель 262D3 може бути обладнана гідравлічною системою з високою витратою XPS для здійснення дій, що вимагають максимальної ефективності навісних пристосувань.

Двигун Cat C3.3B і високопродуктивна силова передача гарантують відмінну потужність і крутний момент, дозволяючи міні-навантажувачу працювати не на всю потужність.

Що забезпечує комфорт роботи з міні-навантажувачем CAT® 262D3? 1
Що забезпечує комфорт роботи з міні-навантажувачем CAT® 262D3? 2

Розумне рішення вирівнювання Cat Intelligent Leveling (ILEV) являє собою інноваційне рішення, інтеграцію і такі опції, як самостійне вирівнювання в двох напрямках, повернення навісних систем в позицію копання і пристрій позиціонування для навісного обладнання.

Технологія гідравлічного підресорювання фронтальної робочої техніки згідно зі швидкістю пересування сприяє поліпшенню робіт на пересіченій місцевості, забезпечуючи покращене утримання вантажу, а також збільшення продуктивності та комфорту.

Ви зможете збільшити можливості техніки і її керованість за допомогою допоміжного вдосконаленого екрану, що виводить на монітор налаштування сприйнятливості навісних систем, регулювання чутливості гідростатичного приводу і управління в режимі повільного пересування. Крім того, монітор підтримує безліч мов з персональними налаштуваннями, протиугінну систему і камеру заднього бачення.

Доступ до всіх вузлів щоденного і планового ТО з рівня ґрунту гарантує зниження простоїв техніки і підвищення її продуктивності.

Величезний вибір навісних пристосувань Cat, який призначений для здійснення різноманітних маніпуляцій, гарантує підвищений функціонал міні-навантажувачів з бортовим поворотом Cat.

Зносостійкі світлодіодні ліхтарі робочого освітлення гарантують чудове освітлення робочого простору.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин