Про компанію

Техніка Cat® в молочному виробництві

Техніка Cat® в молочному виробництві

«Для того, щоб встигати на молочному виробництві та зберігати ритм, - розповідає Елдон Маррс, співвласник фірми, що займається менеджментом логістики на молочній фермі Longs Peak в Колорадо, - потрібне надійне обладнання і надійні люди». І обидва пункти йому надає компанія Caterpillar.

Елдон - молочник в другому поколінні. Його батько почав справу в 1939 році маючи в наявності лише три корови і невеличкий клаптик землі. Тепер Елдон, його брати та інші ділові партнери управляють трьома об'єктами з 7000 корів і більше 100 співробітників. Техніка Caterpillar зіграла велику роль в їхньому успіху.


Автопарк для навантаження був особливо важливим. Молочне виробництво спирається на навантажувачі в багатьох завданнях, включаючи управління раціоном, для чого потрібна висока ступінь точності і коректності. Е.Маррс стежив за розвитком лінійки фронтальних навантажувачів Cat® протягом багатьох років і тепер із задоволенням використовує машину 926M.

«Я завжди був вражений компанією Caterpillar та її інноваціями, - говорить він. - З колісним навантажувачем Cat® 926M, ми можемо використовувати ковш із збільшеним завантаженням для обробки більшої кількості матеріалу. Час циклу також покращився. Це швидка і ефективна машина, легка в управлінні і тиха. Вона допомагає моїм співробітникам виконувати роботу».

    

Техніку Caterpillar легко утримувати в належному стані, вона має хороший огляд і комфортні кабіни. Тому, як техніка ефективна і надійна, робота виконується швидко і, як жартує Маррс, він може спокійно повернутися додому до дружини і синів, а не займатися усуненням проблем на фермі.

Підтримка від дилера Cat® також допомагає підвищити ефективність ферми:

«Ми отримуємо запчастини, які нам треба, використовуючи можливість зворотного зв'язку, прямої пересилки, отримання через поштові ящики і самовивіз після робочого дня. Точно в термін - відмінна якість дилерів Cat®».

Робота на фермі Longs Peak Dairy не зупиняється ні на хвилину, але Е.Маррс поспішив зазначити, що сім'я і традиції завжди залишаються на першому місці:

«Я пишаюся продовженням справи моєї сім'ї, яка розпочалась в 1930-х роках, - каже він. - Надійне обладнання - це велика частина нашого успіху. І техніка Caterpillar - його основа».


Щоб дізнатися більше про можливості застосування спецтехніки Caterpillar саме на Вашому підприємстві, зателефонуйте менеджерам компанії Цеппелін Україна за номером 0 800 300 350. Вас з радістю проконсультують!

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин