Про компанію

Технологічні можливості системи Cat® MineStar

Технологічні можливості системи Cat® MineStar

Cat® MineStar System – повний спектр інтегрованих операцій в шахтах і технологій управління мобільними пристроями.

Технологічні можливості:

  • Fleet – управління парком техніки
  • Terrain – контроль рельєфу
  • Detect – визначення об'єктів
  • Health – контроль технічного стану машин
  • Command – керування

Ці технології дають можливість управління всіма факторами, починаючи з постановки завдань, і закінчуючи дистанційним управлінням. За допомогою Cat® MineStar System вдається інтегрувати продукти, процеси і персонал як ніколи раніше, забезпечуючи можливість досягнення максимальної продуктивності, надійності і безпеки.

Fleet

Кращий рівень управління роботою різної техніки в одній або декількох областях гірських розробок. Крім того, технологія дозволяє деталізувати дані для більш ретельного аналізу: від звітів за обраними групами до окремих одиниць техніки.

Розглядаючи різні варіації розвитку подій можна визначити наслідки змін умов використання, що дозволяє значно полегшити процес забезпечення надійної та продуктивної роботи, надаючи управління в режимі онлайн. Fleet взаємодіє з відомостями від всіх різновидів об'єктів і техніки, включаючи позашляховики, колісні навантажувачі та іншу техніку.

Detect

Безпека осіб, які працюють з важкою гірничодобувною технікою, виступає головним пріоритетом. За допомогою технології Detect вдається значно підвищити рівень інформованості операторів про робочу обстановку навколо пілотованої або віддалено-регульованої техніки, включаючи мобільне і стаціонарне обладнання. Колосальний вибір функціональних пакетів забезпечує налаштування системи спеціально під конкретні завдання.

Технологічні можливості системи Cat® MineStar 1
Технологічні можливості системи Cat® MineStar 2
Технологічні можливості системи Cat® MineStar 3
Технологічні можливості системи Cat® MineStar 4
Terrain

Суперпотужні інструменти значно спрощують планування буріння, проведення вибухових маніпуляцій, контролю руди і планування майданчика. Функціональний пакет забезпечує більш своєчасне і результативне управління всіма маніпуляціями з ґрунтом.

Екрани з даними, розташовані всередині, показують достовірну інформацію про місцезнаходження техніки і забезпечують огляд завершених робіт. На дисплеї відображаються заборонені області та інші дані, які підвищують рівень безпеки робіт і продуктивності техніки. Terrain забезпечує доступ до величезної кількості інформації через єдину систему офісного ПЗ.

Health

При виявленні потенційних неполадок обладнання, технологія Health дає можливість мінімізувати час простою і зниження продуктивності, дозволяє контролювати експлуатаційні витрати, полегшуючи процес управління ремонтом, ТО і складанням його графіка. Технологія може використовуватися практично на всіх гаджетах гірничодобувного майданчика.

Command

Пакет Command поєднує технології, які потрібні для повністю інтегрованого використання незалежних, напівнезалежних і віддалено керованих систем для гірських робіт.

Пакет поєднується з усіма різновидами діяльності, технікою і персоналом на майданчику, забезпечуючи налагоджену і продуктивну роботу в ще більш специфічних умовах експлуатації.

Завдяки випробуваним системам і технологіям, стрімкому прогресу в сфері віддаленого управління, Command пропонує ряд систем управління технікою з різним рівнем контролю: функція дистанційного керування, напівавтономні і автономні системи.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин