Про компанію

Технології для збільшення продуктивності техніки

Технології для збільшення продуктивності техніки

Сучасна діяльність компанії Caterpillar орієнтована на збільшення ефективності експлуатації техніки кожного клієнта. З цієї причини розробники працюють над тим, щоб автоматизувати виконання монотонних дій, збільшити точність маніпуляцій, зменшити витрати ресурсів, зробити діяльність оператора максимально зручною та комфортною, а також надати комплексний контроль над ТО кожної машини.

Cat Connect

Система Cat Connect збирає та аналізує відомості про стан обладнання. Завдяки цьому вдається контролювати місце розташування, паливну витрату, час експлуатації, коефіцієнт завантаження та наявність домішок бруду в рідинах кожної техніки. Це дозволяє оптимізувати експлуатаційні витрати та збільшити технічну підготовку автопарку.

Cat Minestar

Безпека працівників у разі максимальної ефективності обладнання – одна з основних цілей, які ставлять перед собою конструктори Caterpillar. Таким чином було створено технологію Cat MineStar, яка передбачає контроль над усіма маніпуляціями гірничодобувного обладнання з урахуванням особливостей шахти. За допомогою даної системи можна планувати та відстежувати максимально точне здійснення маніпуляцій, починаючи з пересування матеріалу та закінчуючи побудовою стратегічних планів.

Технології для збільшення продуктивності техніки 1
Технології для збільшення продуктивності техніки 2
Управління парком техніки

Системи Caterpillar з управління автопарком забезпечують можливість відстеження життєвого циклу всіх машин для забезпечення максимальної готовності кожної одиниці до експлуатації. Також за допомогою системи можна розпланувати переміщення та здійснення операцій так, щоб витрати були мінімальними. Завдяки збереженню конфігурацій для раніше виконаного робочого циклу оператору вдається керувати обладнанням завдяки натисканню лише однієї кнопки. Це значно спрощує експлуатацію та дозволяє залишатися максимально ефективним протягом робочої зміни.

Рішення для землерийного обладнання

Передові рішення, які пропонує Caterpillar для землерийної техніки націлені на збільшення продуктивності маніпуляцій завдяки збору всіх відомостей про всі нюанси робочої зони. За рахунок цього в оператора з’являється чітка картина того, що відбувається на майданчику, суттєво знижуються тимчасові витрати та ресурси на приготування.

Tier 4

Це найкраще поєднання паливної, повітряної та електронної технології Acert, яка встановлена на двигун Tier 4 Interim Stage III B з урахуванням його обсягу та виходячи зі сфери використання обладнання, що дозволяє залишатися максимально продуктивним протягом усього експлуатаційного періоду. Дана надійність та підготовленість спеціалізованої техніки до роботи є гарантом успіху кожної організації.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин