Про компанію

Тренувальне поле для гольфу

Тренувальне поле для гольфу
Серію оригінальних відеороликів від компанії Caterpillar, що випускаються під девізом «Разом ми впораємося», доповнила ще одна короткометражна відео робота під назвою «Тренувальне поле для гольфу».

На двох професійних гольфісток з Японії, сестер Ікеуті, чекають непрості випробування. Спекотна спека пустелі та пекуче сонце здаються дрібницями в порівнянні з ... рухомим полем для гольфу. Близнята Маримо і Ерімо, що є представницями японської асоціації професійних гольфістів (LPGA), демонструють свої здібності на незвичайному полі, створеному винятково рухомою будівельною технікою Caterpillar.


Для створення цього матеріалу в арізонському Демонстраційному навчальному центрі компанії були зібрані п'ять представників з широкого асортименту спеціалізованих машин Cat для гірничодобувного сектора і будівельної промисловості. З боку Caterpillar в грі взяли участь: дорожній самоскид СТ660, фронтальний навантажувач 982М, а також три позашляхових самоскида моделей 793F, 775G і 772G. Створене таким чином поле для гольфу «вміє» маневрувати і створювати різні комбінації ігрових зон.

Не без допомоги техніки спортсменкам вдається гідно впоратися з кинутим їм викликом, а світовий виробник невимушеним і наочним способом демонструє високу маневреність найбільш великих представників устаткування для будівельної та гірничодобувної галузі.

Познайомиться з новими моделями техніки і технологічними рішеннями Caterpillar ви можете в розділі "Спецтехніка"


до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин