Про компанію

Тролеї для самоскидів від CAT

Тролеї для самоскидів від CAT

Нещодавно компанія Caterpillar оголосила про випуск нових тролеїв для самоскидів CAT. Тролеї наразі доступні для встановлення на самоскиди CAT 795F з електроприводом змінного струму, а також на моделі 794 AC, 796 AC та 798 AC.

Нові тролеї - це єдине кріплення у цій галузі повністю розроблене, інтегроване та побудоване за специфікацією Caterpillar. Вони використовують інтегрований привід змінного струму для вантажівок та включають спеціально побудовану й ретельно випробувану конструкцію візка, міцні пантографи, всю необхідну електропроводку, гідравлічний клапан, електричну шафу і “залізо”, щоб повністю інтегруватися в гірничу машину Cat® AC.

Зносостійкі пантографи розроблені відповідно до специфікацій Cat і чудово працюють з рештою деталей, що забезпечує оптимальне виконання робіт. Використання тролеїв гарантує зниження витрат на паливо та обслуговування двигуна та більшу продуктивність.

Тролеї для самоскидів від CAT 1
Тролеї для самоскидів від CAT 2

Основні характеристики та переваги

  • заміна дизельного палива

Тролеї працюють від електроенергії, мінімізуючи використання дизельного двигуна та використовуючи повний потенціал електричної силової установки. Досвід доводить, що використання такої системи, забезпечує до 90% зниження швидкості згоряння дизельного палива, тож орієнтовна економія складатиме до 40 л дизельного палива на 1 км роботи тролея.

  • подовжений термін служби двигуна

Використання тролеїв допомагає зберегти до 25% ресурсу двигуна. Завдяки значному зниженню витрат дизельного палива під час руху за допомогою тролеїв, двигуни піддаються меншому зносу, що збільшує термін їх експлуатації до капітального ремонту.

  • підвищення швидкості на ухилі

При русі з системою тролеїв Cat 795F AC може майже подвоїти свою швидкість. Нещодавно дослідження виявило 100% збільшення швидкості руху - з 14 км/год до 28 км/год після підключення системи тролеїв. CAT 795F AC при підключенні тролеїв - найпотужніший кар'єрний самоскид у світі на сьогоднішній день!

  • додаткове кріплення для тролеїв Cat

Завдяки зменшенню витрат дизельного палива, тролеї забезпечують підприємствам більш екологічний режим роботи, зменшуючи викиди двигунів і підвищуючи електрифікацію кар'єру. Зниження витрат дизельного палива зменшує викиди парникових газів і сприяє стабільному видобутку корисних копалин.

  • конструкція на 100% розроблена Caterpillar

Структура системи тролеїв Cat - це спеціально розроблена конструкція Caterpillar, виготовлена зі сталевих труб холодного формування та призначена для експлуатації до 40 000 годин. Конструкція з болтовим кріпленням для зручності керування та монтажу забезпечує відмінну видимість пантографів та тролеїв. Система пройшла випробування на полігоні в Тусоні (штат Арізона, США), там декілька систем тролеїв чудово показали себе в роботі протягом більш ніж 10 000 польових годин.

  • система контролю швидкого падіння пантографа

Пантограф відрізняється міцною конструкцією, оптимізованою вагою та якісними компонентами, що підвищують довговічність та експлуатаційні характеристики. При роботі поблизу ліній високої напруги безпека є критичним параметром. Якщо самоскид “вилетить” з-під тролею, система контролю швидкого падіння Cat виявить втрату напруги й оперативно опустить пантограф, перш ніж виникне бодай найменший ризик пошкодження ліній електропередач. Ця важлива функція безпеки можлива лише за умови повної системної інтеграції додатка Cat Trolley Assist.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин