Про компанію

Цеппелін Україна приєдналась до програми Zebra PartnerConnect

Цеппелін Україна приєдналась до програми Zebra PartnerConnect

Компанія Цеппелін Україна стала офіційним учасником програми Zebra PartnerConnect, яка буде запущена в другому кварталі 2016 року.  


Дане приєднання до програми Zebra Partner Connect є для компанії Цеппелін Україна пролонгацією довгострокового співробітництва з компанією MOTOROLLA. Створення подібної партнерської програми розглядалося компанією з минулого року і почалося після ребрендингу MOTOROLLA і приєднання її до компанії ZEBRA, що відкрило нові горизонти та перспективи для розвитку.

Таким чином, ми раді Вам повідомити, що як і раніше зберігаємо наше офіційне партнерство з ZEBRA і готові до реалізації та розвитку новітніх технологій бездротового радіозв'язку на кар'єрах гірничорудної галузі. Це дуже важливо з точки зору офіційної та правової підтримки бездротової мережі (частота, сертифіковані запасні частини в Україні, доступність запчастин 24/7/365, офіційний авторизований сервіс, гарантійна підтримка, навчання інженерів від ZEBRA і висока кваліфікація технологічної підтримки мереж, і т. д.)

Варто також відзначити, що попередні партнерські проекти, зареєстровані ZEBRA (MOTOROLA SOLUTIONS) щодо технологій бездротового радіозв'язку, будуть також підтримуватися в майбутньому.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин