Про компанію

Цеппелін Україна – ваш надійний партнер і помічник у будівництві доріг майбутнього

Цеппелін Україна - ваш надійний партнер і помічник у будівництві доріг майбутнього

З 9 по 11 листопада на території ВЦ «АККО Інтернешнл» проходив щорічний Міжнародний форум АвтоДорЕкспо 2016. Дорожня виставка проходила за підтримки державних служб і установ.

  

У зверненнях до учасників і гостей виставки представники уряду країни відзначили, що розвиток дорожньої інфраструктури та будівництво доріг зокрема є пріоритетними і важливими завданнями держави на найближчі кілька років.

Як повідомив Євген Кравцов, Перший заступник Міністра інфраструктури України, в цьому році на шляхобудівельні роботи було виділено близько 16 млрд. гривень. У майбутньому році фінансування планують ще збільшити. Внески у розвиток дорожньобудівельної галузі сприяють зростанню промисловості країни в цілому і створють нові робочі місця.

Компанія Цеппелін Україна представила учасникам повну лінійку дорожньої техніки Cat® і нові технологічні рішення для будівництва та ремонту доріг. Серед обладнання, яке було доставлено в саме приміщення і на територію виставкового центру були асфальтоукладальники, катки, дорожні фрези, навантажувач з бортовим поворотом, екскаватор-навантажувач, фронтальний навантажувач, а також ряд компактного ручного обладнання для ущільнення і обробки асфальту. З технічними характеристиками представленої спецтехніки ознайомтеся в розділі Дорожньо-будівельна техніка.

  

  

Також фахівці компанії брали участь у науково-практичній конференції з проектування та будівництва автомобільних доріг. Провідні інженери компанії на прикладах і реальних історіях довели, що технології Caterpillar можуть підвищити ефективність будівництва доріг на 30%.

Так, учасники та гості Форуму дізналися, що тести грунтових катків Caterpillar проходили в реальних умовах на прикладі будівництва траси Караганда-Астана. А сучасні технології, такі як стабілізація ґрунту і холодна регенерація дорожнього покриття, цілком адаптовані до кліматичних умов країн СНД.

Серед інших, успішно протестованих технологій для підвищення ефективності будівництва доріг, фахівці компанії виділили можливість безперервного укладання асфальтобетону, 2D і 3D системи управління будівельною технікою і наявність докладного керівництва по ущільненню грунту.

  

Беручи до уваги те, що компанія Цеппелін Україна надає повну лінійку висококласної техніки Caterpillar, сучасні та новаторські технології, сервісне обслуговування, а також можливість фінансування вашого бізнесу (наявність програм кредиту, лізингу і розстрочки), програму Trade-In і наявність каталогу вживаної техніки, можна з упевненістю сказати, що Цеппелін Україна - ваш надійний партнер і помічник у будівництві доріг майбутнього.

Цеппелін Україна - все для вирішення Ваших завдань!


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин