Про компанію

Caterpillar продемонструвала найбільший фронтальний навантажувач

Caterpillar продемонструвала найбільший фронтальний навантажувач
Нова модель Сat 994K є на сьогоднішній день найбільшим фронтальним навантажувачем, виготовленим компанією Caterpillar. Новинка прийде на зміну моделі, що відмінно зарекомендувала себе - Сat 994Н і з'явиться у вільному продажу вже в першому кварталі 2016 року.



Масштаби гіганта більш ніж вражають! У порівнянні з моделлю-попередницею номінальна вантажопідйомність навантажувача збільшена на 20% і складе 45 тонн. При цьому забезпечено можливість роботи машини в повністю автономному режимі впродовж доби.
Виробник пропонує дві модифікації моделі: із звичайною і збільшеною висотою підйому. Таким чином, максимальна висота розвантаження для різних модифікацій складає 8,79 і 9,64 метрів, відповідно. При цьому, у більш «високої» версії вантажопідйомність буде дорівнює 42 тоннам. Фронтальний навантажувач Сat 994K оптимізований під спільну роботу з класом кар'єрних самоскидів 150, 200 і 250 тонн і комплектується ковшами об'ємом 19-24 м. куб.

Відмінно зарекомендував себе на моделі Сat 994Н турбований дизельний двигун Сat 3516Е буде приводити в дію і нову модель навантажувача, споряджена маса якого становить 239 тонн. Завдяки трансмісії планетарного типу, частина вироблюваних двигуном 1847 кінських сил буде передаватися на привід коліс. При цьому оператор машини має можливість управляти тягою в діапазоні від 25 до 100% від номіналу, що дозволить не тільки підвищити паливну економічність і продовжити термін служби шин.



При розробці та виготовленні моделі Сat 994K, багато увагу виробника було приділено зниженню експлуатаційних витрат, оскільки при роботі в таких масштабах вони справляють істотний вплив на рентабельність усього виробництва і собівартість продукції. Передова конструкція повітряного фільтра двигуна забезпечує потрійне збільшення його ресурсу, а період зміни масла продовжений на 500 мотогодин. Всі освітлювальні прилади використовують більш довговічні й економічні LED світлодіоди.



У порівнянні з попередньою моделлю істотно модернізована кабіна оператора. Тепер нова конструкція ступенів забезпечує більш зручний і безпечний доступ всередину, а комфортабельне сидіння Сat Deluxe сприяє високій працездатності оператора протягом усього робочого дня.

За додатковим замовленням на Сat 994K може встановлюватися система Сat MineStar, яка за допомогою GPS-зв'язку дозволить контролювати основні параметри машини і управляти її ефективністю.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Фронтальні навантажувачі.
 

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин