Про компанію

У НОГУ З ЧАСОМ

У НОГУ З ЧАСОМ

Концерн Zeppelin створює нову стратегічну бізнес-одиницю (СБО) з метою розвитку і впровадження цифрових технологій, які будуть розроблені на додаток до існуючих бізнес-рішень. Нова структура, інтегрована на базі підконтрольної Zeppelin онлайн площадки з оренди обладнання Klickrent, буде діяти незалежно від виробників і дозволить оптимальним чином розширити поточну сферу ділової активності концерну.



«Створення даної стратегічної бізнес-одиниці - це наша реакція на масове поширення цифрових технологій в діловому середовищі», - пояснює Петер Герстманн, голова правління концерну Zeppelin. - «Ми плануємо оптимально використовувати ці інноваційні рішення, щоб як і раніше забезпечувати успішне присутність нашої компанії на ринку, залучаючи додаткових клієнтів».

На першому етапі основна увага нового напрямку буде приділена розробці та впровадженню цифрових бізнес-моделей в сферах сервісного обслуговування і реалізації запасних частин, а також техніки з напрацюванням і оренди обладнання. До 2020 року з новою стратегічною бізнес-одиницею планується досягти обороту по великим фінансовим операціям в розмірі 300 мільйонів євро.

В цілому, концерн Zeppelin протягом наступних п'яти років планує інвестувати в розвиток цифрових технологій двозначну суму в мільйонах євро.

Очолить новий напрямок Вольфганг Ханенберг, голова правління Zeppelin Rental GmbH & Co. KG і керівник СБО Оренда техніки. «Я радий можливостям і поставленим завданням, що відкривається переді мною, оскільки впевнений, що динамічність, дисципліна і інновації допоможуть концерну Zeppelin успішно виконати перехід на цифрові технології. Шоста стратегічна бізнес-одиниця забезпечить потужну цифрову платформу для цього », - заявив Вольфганг Ханенберг.

Про концерн Zeppelin

Обсяг продажів концерну Zeppelin, на 190 підприємствах якого в різних країнах світу зайняті 7 800 співробітників, в 2015 році склав більше 2,3 млрд євро. Взаємодія між підрозділами концерну Zeppelin здійснюється в рамках керуючого холдингу і п'яти стратегічних бізнес-одиниць: СБО Будівельна техніка ЄС (продаж і обслуговування будівельної техніки), СБО Будівельна техніка СНД (продаж і обслуговування будівельної та сільськогосподарської техніки), СБО Оренда техніки (оренда техніки і проектні рішення для будівництва і промисловості), СБО силові установки (силові і енергетичні установки) і СБЕ Промисловий інжиніринг (інжиніринг і виробництво промислового устаткування). Zeppelin GmbH є холдинговою компанією концерну з юридичною адресою у Фрідрихсхафені і центральним офісом в Гархинге під Мюнхеном. Більш детальна інформація представлена ​​на сайті www.zeppelin.com.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин