Про компанію

Варіанти роторів для ресайклера Cat® RM500B

Варіанти роторів для ресайклера Cat® RM500B

Які технології допомагають полегшити робочий процес, підвищити рівень продуктивності та домогтися високої якості?

Відмінна продуктивність і висока якість роботи ресайклера Cat® RM500B тісно пов'язані з низькими експлуатаційними витратами, а також витратами на технічне обслуговування. Додаткові ротори і системи розпилення забезпечують можливість оперативного перемикання техніки для широкого спектра експлуатаційних умов.

Ефективна система приводу забезпечує 3 версії ротора і 3 швидкості, що дає можливість виконання робіт в самих різних умовах. Завдяки комбінації 4 режимів управління і постійного повного приводу з електронним управлінням вдається досягти багатофункціональності та придатності ресайклера Cat® RM500B для самих різних областей експлуатації.

Багатофункціональний ротор

Механізм універсального 16-дюймового пристрою для асфальту забезпечує максимальне зусилля відриву в процесі різання асфальту і укладання ґрунтобетону в складних умовах. Лопатями штовхача забезпечується рух матеріалу та утримання його в камері з метою отримання найбільш оптимального складу в ході регенерації на повну глибину. Крім цього, ротор може застосовуватися для стабілізації ґрунту, але використання пристрою, оснащеного 200 різцями, може посприяти більш ретельному подрібненню, ніж потрібно. Велике число різців уздовж лопатей призводить до посиленої витрати електрики в процесі виконання стабілізації ґрунту.

Універсальний 18-дюймовий ротор забезпечує максимальну глибину змішування. Відмінність 16-дюймого ротора – в меншому зусиллі відриву. Поставки здійснюються виключно в країни Європи, що відповідає нормативам євро стандартів у сфері забезпечення глибини змішування (45 см), за умови одночасного забезпечення ретельного подрібнення і ідеального гранулометричного складу продукту. Пристрій може використовуватися в якості регенератора нещільного асфальтного покриття. Щоб оптимізувати розмір продукту, в наборі універсального ротора є валики для подрібнення.

Варіанти роторів для ресайклера Cat® RM500B 1
Варіанти роторів для ресайклера Cat® RM500B 2

Комбінований ротор

Прилад використовується, перш за все, як стабілізатор зв'язного ґрунту. Він ідеально підходить для глибокої різьби з перемішуванням ґрунту, якщо подрібнення і гранулометричний склад матеріалу менш пріоритетні, ніж висока швидкість. Пристрій показує блискучі результати на зв'язному ґрунті і може сміливо застосовуватися з метою відкритої розробки вугілля, сланцю і вапняку. Крім того, ротор застосовується для виконання простих робіт з відновлення, наприклад, зруйнованих тонких асфальтних шарів. Число різців значно знижено, що істотно зменшує витрати на їх установку.

Механізм ротора забезпечує високий рівень продуктивності, особливо в ході виконання високого різання, оскільки за рахунок значно меншого числа зубів для просування ротора потрібно не так багато електрики, як для інших пристроїв. Складові продукту після обробки комбінованим ротором відрізняються значно більшим розміром порівняно з іншими роторами через менше число різців.

Ротор для ґрунту

Розрахований на взаємодію з напівзв’язними або сипучими матеріалами. Ротор є ідеальним пристосуванням для додавання присадок, коли принципово важливий гранулометричний склад продукту. Ротор оснащений литими опорами з тримачами різців в єдиному корпусі. Зношені або поламані тримачі легко знімаються і замінюються тримачами зварного типу. Експлуатаційний період безпосередньо залежить від різновиду ґрунту.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин