Про компанію

Важливість щоденного огляду техніки

Важливість щоденного огляду техніки

Вплив сонця, вологи, пилу, перепади температури, перевантаження, вібрація, низька якість палива та недостатня кваліфікація операторів - спецтехніка піддається постійному впливу негативних факторів, через які знижується її ефективність, виникають поломки та простої.

Щоб ваша техніка не приносила додаткових проблем, необхідно проводити щоденний технічний огляд. Моніторинг стану техніки допоможе вчасно виявити проблеми і ліквідувати їх на початковій стадії, доки вони не переросли у щось більш серйозне.

Регулярне обслуговування допомагає зменшити кількість капітальних ремонтів, мінімізувати витрати палива, забезпечує дотримання всіх вимог безпеки та не вимагає багато часу. Контроль включає перевірку справності освітлювальних приладів, показників, датчиків гальмівної системи і рульового управління, перевірку тиску в шинах та рівень рідин.

Джефф Пейн, провідний інструктор з профілактичного огляду техніки Caterpillar, підтверджує вищесказане, і додає, що в інструкції з експлуатації спецтехніки Cat® наведено детальний перелік перевірок, які потрібно здійснювати щодня, а також описані всі періодичні операції з обслуговування.

Не варто забувати і про зменшений рівень впливу на навколишнє середовище при повністю робочих системах двигуна і очищувачів.


Щоб дізнатися більше про щоденне обслуговування техніки Cat®, зверніться до представників компанії "Цеппелін Україна" за номером 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин