Про компанію

Версії ротора для ресайклера RM500B

Версії ротора для ресайклера RM500B

Машини для регенерації ґрунту RM500B значно полегшує роботу, підвищують продуктивність та забезпечують відмінну якість.

Високий рівень продуктивності та вражаюча якість безперервно пов'язані з мінімальними витратами експлуатації та витратами на ТО. Допоміжні ротори та системи розпилення дають можливість оперативно переналаштовувати машину для широкого спектру експлуатаційних умов.

Три версії ротора і три швидкості, що забезпечуються надійною системою приводу, дають можливість здійснювати роботи у найрізноманітніших умовах. Чотири режими керування та постійного повного приводу з електронним керуванням наділяють машину RM500B функціоналом та роблять її придатною для різних сфер використання.

Багатофункціональний ротор

Система універсального 16-дюймового ротора для асфальту гарантує максимальне відривне зусилля у процесі виконання різання асфальтного покриття та прокладеного ґрунтобетону у складних умовах експлуатації. Лопата штовхача гарантує просування продукту та його затримання в камері змішувача, завдяки чому вдається досягти найкращого гранулометричного складу при регенерації асфальтного покриття на повну глибину. Крім того, ротор може застосовуватися з метою стабілізації ґрунту, але використання пристрою з 200 зубами може сприяти більш тонкому роздробленню, ніж потрібно. Величезна кількість зубів уздовж лопат штовхача призводить до високої витрати електрики в процесі виконання стабілізації ґрунту. Багатофункціональний 18-дюймовий ротор забезпечує підвищену глибину змішування. Ця модифікація докорінно відрізняється від 16-дюймого ротора меншим відривним зусиллям. Ротор підійде для регенерації нещільного асфальтного покриття. З метою оптимізації розміру матеріалу комплект багатофункціонального ротора входять подрібнюючі валики.

Версії ротора для ресайклера RM500B 1
Версії ротора для ресайклера RM500B 2
Комбінований ротор

Комбінований ротор, насамперед, призначений для стабілізації зв'язного ґрунту. Він ідеально підійде для поглибленого різання з перемішуванням ґрунту, коли роздроблення та гранулометричний склад продукту мають меншу значущість, ніж висока швидкість роботи. Машина демонструє вражаючі результати на зв'язних ґрунтах і може експлуатуватися для відкритої розробки таких продуктів як вугілля, сланці, вапняк. Цей ротор також може використовуватися для легких робіт по відновленню, наприклад, для м'яких уражених шарів асфальтного покриття. Кількість різців зменшено, що зменшує витрати на їх монтаж. Ротор гарантує чудову продуктивність особливо при здійсненні глибокої різьби, оскільки за рахунок меншої кількості різців для просування комбінованому ротору необхідно не так багато електрики, як для інших типів роторів. Частини продукту після обробки комбінованим ротором мають набагато більший розмір у порівнянні з іншими роторами, що пов'язано зі зниженням кількості різців.

Ротор для ґрунту

Даним ротором RM500B, як правило, оснащується для роботи з напівзв'язним чи сипким матеріалом. Ротор для ґрунту просто ідеально підходить для введення присадок у напівзв'язний або сипкий ґрунт, де величезне значення має гранулометричний склад продукту. Техніка оснащена литими опорами, оснащеними тримачами різців у єдиному корпусі. Непрацюючі або пошкоджені утримувачі різців можна зняти та змінити на зварні утримувачі. Експлуатаційний період різця безпосередньо залежить від різновиду різця.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин