Про компанію

Відновлення двигунів Caterpillar

Відновлення двигунів Caterpillar
Двигуни

При виконанні робіт по відновленню двигунів професіонали Cat Reman задіють тільки запасні елементи Cat. Двигуни вдосконалюються з урахуванням всіх пріоритетних конструктивних інновацій. Крім цього, кожен двигун випробуваний на динамометричному стенді з метою виявлення його технічних характеристик і забезпечення збігів властивостей моделей двигунів Cat і Cat Reman. Всі циліндричні блоки проходять випробування за допомогою електронно-вимірювальної техніки з метою отримання однорідної якості та тривалого експлуатаційного періоду.

Генератори дизель-генераторних установок

Реанімовані генератори - повноцінний продукт, готовий до використання, який дозволяє виключити довге очікування перемотування генератора в спеціалізованій майстерні. Генератори Cat Reman поновлюються у виробничих умовах із застосуванням технологічного контролю Caterpillar і проходять серйозні випробування, так само, як і інноваційні генератори Cat. Вони доставляються без блок-контейнера, що дозволяє в рази розширити функціонал та область експлуатації.

Блоки циліндрів з головками та без них

Розбираються, миються згідно найсуворішим вимогам чистоти і перевіряються на предмет відсутності зазорів і тріщин, а також інших пошкоджень. Сполучаючі циліндричні поверхні шліфуються згідно заводським умовам. Колінчасті вали піддаються шліфовці, поліровці, а також проходять перевірку на торцеве і радіальне биття. Всі підшипники, прокладки й ущільнення, поршневі кільця замінюються новими складовими елементами Cat. Всі циліндричні блоки підлягають випробуванням на електронній техніці для гарантії якості і тривалого експлуатаційного періоду.

Головки циліндричних блоків

При виконанні відновлювальних робіт головки перевіряють на предмет наявності тріщин і інших дефектів способом магнітної дефектоскопії, вони проходять модернізацію з урахуванням останніх змін. Сполучаючі поверхні шліфуються з метою забезпечення герметичного кріплення з блоком циліндрів і виключення витоків газоподібних продуктів та охолоджуючої рідини. Всі поламані елементи замінюють на нові складові Cat. Перед відправкою з виробництва головки циліндрів Cat Reman проходять опресування для контролю герметичності.

Колінчасті вали

Перевіряються на предмет наявності тріщин і інших дефектів методом магнітної дефектоскопії. Шейки обробляють до шорсткості, циліндричності і допусків розміщення, за рахунок чого збільшується термін роботи.

Відновлення двигунів Caterpillar 1
Відновлення двигунів Caterpillar 2
Циліндро-поршневі групи

Cat Reman здійснюється із застосуванням складових Caterpillar. Тільки Caterpillar проводить попередню збірку деталей в одну цільну одиницю, що дозволяє скоротити час капітального ремонту на 25%.

Електронні блоки керування

Cat Reman має свою лінію реконструйованих електронних блоків, що забезпечує їх кропітку діагностику та повноцінне відновлення з внесенням всіх необхідних доробок. Електронні блоки піддаються найсуворішим випробуванням, що дозволяє перевірити робочий потенціал.

Маховики

Балансуються згідно з виробничими технічним нормам. Їх поверхня піддається обробці в заводських умовах, що дозволяє збільшити плавність функціонування двигуна та поліпшити зчеплення. Зубчасті вінця перевіряються, і, якщо потрібно, замінюються.

Паливні насоси високого тиску та регулятори частоти обертання колінчастого валу

Всі прокладки та зламані елементи будуть замінені на сучасні. Насоси з регуляторами проходять комп'ютерну перевірку за 20-ма критеріями, що гарантує високу потужність і економічність.

Мастильні радіатори

При відновленні мастильних радіаторів Cat виконується заміна труб і торцевих дисків, що дає можливість збільшити надійність і поліпшити показники потужності. Мастильні радіатори піддаються всім випробуванням, як і нові.

Турбокомпресори

Перевіряється щільність корпусу. Всі деталі замінюються з метою продовження експлуатаційного періоду та підвищення технічних характеристик. Всі обертові вузли піддаються динамічному балансуванню на техніці, яка використовується при виготовленні нових турбокомпресорів.

Насос-форсунки та паливні форсунки

Компоненти розбірні, передбачена можливість мийки. Деталі перевіряють на предмет якості та надійності. Використання інноваційних рішень забезпечує відповідність компонентів технічними характеристиками. Всі ущільнення можна замінити. Форсунки можна перевірити на тій же техніці на відповідність технічним критеріям.

Насоси водяного і масляного типу

Удосконалюються з урахуванням останніх інновацій. Всі їх складові можуть замінюватися новими. Відновлені насоси проходять такі ж випробування, як і нові.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин