Про компанію

Виставка Mining World Ukraine 2019 вперше пройшла у Запоріжжі

Виставка Mining World Ukraine 2019 вперше пройшла у Запоріжжі

Цього року виставка Mining World Ukraine 2019 вперше проходила у м. Запоріжжя з 8 по 10 жовтня. Компанія Цеппелін Україна з радістю підтримала ініціативу організаторів про зміну локації. Запоріжжя обрали як місто, навколо якого зосереджена гірничодобувна промисловість України.

Вже традиційною стала участь у заході основних гравців галузі: компанії Цеппелін Україна, Белаз, Sandvik, Komatsu, Hitachi та багатьох інших. В цьому році Цеппелін Україна організувала конференцію, на якій партнери компанії представили нові рішення для ринку України. Презентації провідних спеціалістів світового рівня викликали неабиякий інтерес у всіх слухачів.

Виставка Mining World Ukraine 2019 вперше пройшла у Запоріжжі 1
Виставка Mining World Ukraine 2019 вперше пройшла у Запоріжжі 2
Виставка Mining World Ukraine 2019 вперше пройшла у Запоріжжі 3

На конференції розглядали наступні теми: технологічні рішення та опції для підземних навантажувачів та самоскидів Caterpillar, а також бездротова передача даних від американської компанії RAJANT, якій немає рівних у світі. Експерти Цеппелін Україна виступили з доповідями на теми: віддалений контроль виробничих показників та технічного стану машин, а також представили свого партнера – компанію Ground Force, розповівши про індивідуальні рішення для гірничодобувної промисловості. Слухачі відмітили актуальність та корисність тематик і залишилися задоволеними цікавою інформацією. Від компанії Цеппелін Україна всім учасникам було вручено пам’ятні сувеніри.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин