Про компанію

Встановлені на виробництві системи пожежогасіння Caterpillar

Встановлені на виробництві системи пожежогасіння Caterpillar

Бренд Caterpillar представляє впроваджені системи пожежогасіння на певних моделях наземного гірничодобувного обладнання Cat. Агрегати, створені інженерами Caterpillar, гарантують високий рівень надійності і тривалий експлуатаційний період. Можливість впровадження конструкцій на виробництві також полегшує час доставки устаткування, виключаючи необхідність установки в польових умовах.

Доступними на сьогоднішній день моделями Cat з вмонтованими системами пожежогасіння є, наприклад, позашляховий самоскид 777, а також можливе оснащення даними системами гірських моделей бульдозер Caterpillar, наприклад D10T2 і D11T. Для даної техніки системи визначення вогню і сигналізації монтуються спільно з функцією придушення рідкою речовиною, яка пригнічує поширення полум'я і охолоджує перегріті ділянки, виключаючи розтікання палива і перериваючи подачу кисню, щоб уникнути вторинного загоряння. Завдяки партнерству з ANSUL Caterpillar вдалося встановити схему розміщення форсунок розпилювачів води.

Встановлені на виробництві системи пожежогасіння Caterpillar 1
Встановлені на виробництві системи пожежогасіння Caterpillar 2

Інтеграція системи Caterpillar забезпечує наявність достатнього та грамотно організованого простору відповідно до стандартів для встановлення елементів системи пожежогасіння - дротів датчиків, лінії подачі вогнегасних складових і розпилювачів води. Монтаж на виробництві Caterpillar є запорукою спокою замовників і позбавляє їх від думок з приводу маніпуляцій по зборці/розборці, які раніше займали кілька днів при монтажі техніки. Так, установка обладнання безпосередньо на заводі забезпечує введення машини D10T2 в роботу приблизно на 3 дні оперативніше. Сертифікація на місці виконання робіт здійснюється авторизованим дистриб'ютором ANSUL після введення моделі в користування.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин