Про компанію

Які бувають способи скорочення витрат на утримання техніки?

Які бувають способи скорочення витрат на утримання техніки?

Застосування інформації, що генерується технікою, дозволяє економити ваші ресурси, забезпечуючи підтримку техніки в оптимальному стані, виключаючи незаплановані простої. Нижче наведені 6 способів, скориставшись якими ви зможете отримати допомогу в управлінні технікою і зменшенні витрат.

1. Ведення обліку

Автоматичний збір відомостей історії машини, експлуатаційного періоду складових і операційних витрат. Ця функція дозволяє виявляти високі витрати або проблемні зони, контролювати технологічний процес і підвищити ціну машини при перепродажі.

2. Навчання оператора

Практичні правила істотно впливають на експлуатаційні значення і знос складових. Контролюйте робочий процес дистанційно і визначайте можливості навчання та заохочення за якісно виконану роботу.

3. Аналіз проб робочої рідини S.O.S

Систематично відбирайте проби мастил, холодоагенту і гідравлічних рідин. Звертайтеся до Цеппелін Україна з метою здійснення аналізу напрацювання, після чого оперативно прийміть заходи на підставі даних і рекомендацій фахівця з моніторингу стану техніки.

4. Своєчасне ремонтування при виникненні технічних поломок

Використовуйте відомості техніки та електронну інформацію, щоб своєчасно виявити існуючу проблему. Оперативно складайте графік ремонту для усунення несправностей і зменшення витрат на ремонтування.

5. Профілактичне обслуговування

Користуйтеся перевагами електронних сигналів для регламентації і здійснення всіх рекомендованих операцій з технічного обслуговування і ремонтування.

6. Технічні інспекції

Ми здійснюємо перевірки на наявність диму, витоків, погіршення експлуатаційних якостей та інше, використовуючи програму моніторингу даних.

Всі електронні дані можливо отримати використовуючи різні рівні технології Zeppelin Smart Solutions:

Рівень 1 - BASIC

Забезпечує підключення до системи віддаленого моніторингу Цеппелін. Ви зможете швидко побачити, де розташована ваша техніка, і як вона функціонує, де є підключення на вашому гаджеті. Контролюйте маршрут, мотогодини і кілометраж.

Рівень 2 - ADVANCED

Ви маєте можливість швидко подивитися, де знаходиться ваша техніка, і як вона функціонує всюди, де є інтернет підключення.

Також ви можете самі відслідковувати стан вашої техніки.

Рівень 3 - ADVANCED +

Цепелін надає вам комплексну програму моніторингу стану спільно з віддаленим моніторингом від наших професійних фахівців з техніки. Висококваліфіковані працівники будуть відслідковувати стан вашої техніки для вас. Коли ми побачимо те, що вимагає уваги, ви будете про це проінформовані і отримаєте рекомендації щодо подальших дій.

Також ми надаємо проактивні рекомендації по обслуговуванню, ґрунтуючись на вхідну інформацію, історію техніки та інше. Ви будете забезпечені необхідними рекомендаціями щодо своєчасного обслуговування і ремонту, який збереже вашу техніку в робочому стані і зменшить експлуатаційні витрати.

Рівень 4 - PREMIUM

Ми будемо відслідковувати стан вашої техніки, контролювати мотогодини, піклуватися про планування і виконання профілактичного обслуговування. Також ми регулярно надаємо звіти про стан вашого парку техніки. На даному рівні ви можете повністю сконцентруватися на веденні бізнесу, а ми візьмемо турботу про ваші цінні активи на себе, що дозволить зменшити ваші експлуатаційні витрати при одночасному збільшенні доступності техніки.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин