Про компанію

З Днем народження, Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат!

З Днем народження, Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат!

Вітаємо нашого дорогого партнера - Інгулецькийгірничо-збагачувальний комбінат- з Днем народження!

Наше партнерство триває майже 20 років і почалося у далекому 2002 році з поставки бульдозерів CAТ, які й досі витривало працюють на об’єкті!

З того часу було реалізовано багато проектів та впроваджено у роботу ряд інноваційних рішень. Наприклад, минулого року на ІнГЗК було проведено навчання операторів самоскидів на першому в Україні симуляторі Сaterpillar, який дозволяє в найкоротші терміни підготувати фахівців до роботи в реальних умовах без ризиків та витрати пального.

Дякуємо за те, що Ви готові приймати та впроваджувати новинки найпершими. Адже першовідкривачі завжди на крок попереду!

Ми цінуємо нашу співпрацю і, як соціально відповідальна компанія, розуміємо важливість навчання співробітників, підвищення рівня їх кваліфікації та впровадження інноваційних технологій, які допомагають економити ресурси. У 2019 році компанія Цеппелін Україна направила кращих операторів самоскидів Інгулецького ГЗК на тренінг до найбільшого Європейського навчального центру Caterpillar для обміну професійним досвідом та вивчення новинок.

Бажаємо Інгулецькому гірничо-збагачувальному комбінату процвітання, успішної реалізації найсміливіших проектів та відданих справі фахівців! Цеппелін Україна завжди готова надати необхідну підтримку та запропонувати інноваційні рішення для спрощення та підвищення ефективності роботи комбінату. Пишаємося та надихаємося нашим партнерством!

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин