Про компанію

Група компаній Zeppelin набуває частину прав на представлення розширеного бізнесу гірничого обладнання у Caterpillar

Група компаній Zeppelin набуває частину прав на представлення розширеного бізнесу гірничого обладнання у Caterpillar
Zeppelin сьогодні являє собою найбільш повну мережу з постачання техніки для клієнтів, провідних як наземні, так і підземні гірничі роботи. 

2 грудня 2013 - Гархинг (Мюнхен), Німеччина. Група компаній Zeppelin сьогодні офіційно оголошує про те, що нею було придбано у компанії Caterpillar Global Mining LLC право представляти розширену лінійку гірничого обладнання під брендом Cat® у сфері поставок та технічної підтримки на своїх територіях.

Дане придбання посилить чинне в даний момент пропозиція гірничого обладнання під маркою Cat® від Zeppelin. У результаті цього придбання Група компаній Zeppelin представлятиме продукти, які раніше пропонувалися компанією Bucyrus International Inc., Яку в 2011 році придбала компанія Caterpillar. Ці продукти включають в себе електричні канатні екскаватори, гідравлічні гірські екскаватори, верстати відкритого і підземного буріння, крокуючі екскаватори, конвеєрні гірські машини і транспортери для підземних робіт. Група компаній Zeppelin буде поставляти ці нові продукти і здійснювати відповідну підтримку і сервіс для клієнтів в Австрії, Чеській республіці, Німеччини, Словаччини, Вірменії, Білорусі, на своїх територіях в Росії, Таджикистані, Туркменістані, Україні та Узбекистані.


«Нам дуже приємно заявляти про те, що ми розширили наш продуктовий портфель для Стратегічних Бізнес-одиниць Будівельна техніка ЄС і Будівельна техніка СНД», - говорить пан Крістіан Думмлер, Керуючий Директор і Фінансовий Директор Групи компаній Zeppelin. «Ми представлятиме розширену лінійку гірничого обладнання під маркою Cat® і надавати всі необхідні сервісні послуги на наших територіях. Caterpillar і Група компаній Zeppelin будуть спільно працювати над тим, щоб забезпечувати своєчасну поставку продукції та її висококласну підтримку, адже задоволення клієнтів є нашим головним зобов'язанням».

З цим придбанням Група компаній Zeppelin відкриває нові можливості в обслуговуванні гірського сектора. Протягом декількох років компанія функціонує на ринку наземних гірничих розробок, що стосується обладнання для підземних робіт, то це буде нашим новим сегментом бізнесу. В результаті, зараз ми є постачальником повної лінійки гірничого обладнання.

«Розширення продуктового та сервісного пропозиції для наших гірських клієнтів в даних регіонах світу є рішенням для них з отримання доступу до великих природних багатств», - говорить Стів Ваннінг, президент групи Caterpillar, відповідальний за видобувні індустрії. «Гірські клієнти, які використовують нашу наземну техніку, вже знайомі з високою якістю сервісу від Zeppelin, і зараз компанії, провідні підземні роботи, безумовно, зможуть отримати послуги, рівні за якістю, тому що Zeppelin повною мірою розділяє нашу мету по перевищенню рівня очікувань замовників».

Caterpillar вже заявляв про такі ж угоди з іншими дилерами протягом останніх двох років. Caterpillar продовжує обговорювати умови майбутніх угод з дилерами, що ведуть діяльність у гірських індустріях на своїх територіях. До моменту передачі прав дилерам за поданням розширеної гірської продуктової лінійки Cat® (раніше продукція Bucyrus) всю операційну діяльність по цих продуктах буде вести Caterpillar.


Про Групу компаній Zeppelin 

Група компаній Zeppelin веде діяльність в 190 філіях по всьому світу зі штатом співробітників близько 7500 і досягнутим обсягом продажів EUR 2.55 млрд. в 2012 фінансовому році. Структурно Група поділена на 5 стратегічних бізнес-одиниць: Будівельна техніка ЄС і Будівельна техніка СНД (продаж і сервісне обслуговування будівельних і сільськогосподарських машин в Європі і країнах СНД), Оренда (оренда і лізинг будівельного обладнання), Силові установки (двигуни і енергетичні рішення) і Промисловий інжиніринг (заводи і системи для сипучих матеріалів і рідин). ZEPPELIN GmbH є холдинговою компанією з юридичною адресою в Фрідріхсафене, Німеччина і штаб -квартирою в Гархинге (Мюнхен). Більш детальна інформація доступна на www.zeppelin.com.


Про СБЕ Будівельна техніка СНД

СБЕ Будівельна техніка СНД здійснює комерційну діяльність у 7 -ми країнах СНД (Вірменія, Білорусь, Північно-Захід, Центр і Південь Росії, Таджикистан, Туркменистан, Україна і Узбекистан), будучи провідним постачальником комплексних рішень для замовників в різних галузях промисловості: будівництво, дорожнє будівництво, гірнича і кар'єрна промисловість, нафта і газ, лісозаготівельна галузь, сільське господарство.
Все обладнання, що поставляється Цепелін в СНД, супроводжується висококласним сервісом, забезпечується оригінальними запчастинами та повною технічною підтримкою. Продажі СБЕ Будівельна техніка СНД становили EUR 665 млн. в 2012 фінансовому році, кол-во співробітників у штаті налічує понад 1500 осіб.
до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин