Про компанію

«Цеппелін Україна» забезпечила постачання унікального екскаватора на ТОВ «Єристівський ГЗК»

«Цеппелін Україна» забезпечила постачання унікального екскаватора на ТОВ «Єристівський ГЗК»

Висока продуктивність машини, більше 3 000 тонн на годину, і технічні характеристики, а також наявність сервісного супроводу з боку «Цеппелін Україна», забезпечать досягнення високих показників продуктивності в умовах ТОВ «Єристівський ГЗК».

Bucyrus RH200 - передовий і самий продаваний екскаватор в своїй категорії. За 18 років виробництва цієї моделі поставлено більше 130 машин в 20 країн світу. Практична продуктивність машини становить більше 3 000 тонн на годину, при цьому низькі експлуатаційні витрати на тонну переміщуваного матеріалу, істотно менші витрати на паливо і технічне обслуговування завдяки наявності електроприводу, високий ресурс машини (80000 мотогодин) дозволяють моделі стабільно утримувати високу позицію на ринку і перевагу клієнтів. Крім того, екскаватор RH200 показовий високим коефіцієнтом технічної готовності завдяки продуманій конструкції вузлів і агрегатів, а також підтримці світової дилерської мережі Caterpillar і сервісу «Цеппелін Україна».

Екскаватор Bucyrus RH200 з потужністю електродвигуна 1600 КВт і масою 534 т - це перша машина даного класу в Україні, на додаток до ще трьом машинам Bucyrus моделі RH170 з ковшем 15 м ³, які сьогодні успішно експлуатуються на видобутку залізної руди. Bucyrus RH200, об'єм ковша якого становить 28 м ³, призначений для розкривних робіт з розпушеності матеріалами щільності до 1650 кг / м ³ - пісок і суглинки. Можлива конфігурація пряма лопата з ковшем для високоабразіваной залізної руди обсягом 21 м ³ розпушеному щільністю 2600кг / м ³.

Боб Герік, директор з експлуатації Ерістовського ГЗК: «У своїй роботі ми намагаємося робити ставку на високопродуктивне і якісне обладнання, що дозволяє нам не тільки забезпечувати високі показники продуктивності, але і створювати максимальну зручність експлуатації техніки для операторів. Саме таким критеріям відповідає новий екскаватор RH200, а наявність постійної кваліфікованої сервісної підтримки з боку «Цеппелін Україна» дає додаткову впевненість в правильності нашого вибору ».

Екскаватор Bucyrus RH200 був доставлений в розібраному вигляді на Єристівський ГЗК із заводу-виробника в Німеччині; компанія «Цеппелін Україна» провела збірку і пусконалагоджувальні роботи на ГЗК.

На сьогоднішній день в автопарку Ерістовського ГЗК - більше 20 машин Caterpillar, поставлених «Цеппелін Україна»: 16 самоскидів 789С вантажопідйомністю 177 т, важкий трактор бульдозер 844Н, 7 гусеничних бульдозерів Д10Т, важкий грейдер 16М, ущільнювач грунту 825Н. У рамках співпраці «Цеппелін Україна» забезпечує сервісну підтримку і ремонт поставляється на ГЗК техніки: сервісні інженери компанії проходять необхідне навчання на заводі-виробнику і отримують всі необхідні допуски по роботі з електрообладнанням.

Хольгер Шульц, генеральний директор «Цеппелін Україна»: «Наш підхід в роботі з клієнтами - це створення справжньої команди між замовником і дилером, і формується вона на найпершому етапі. Наприклад, виготовлення машини такого класу, як Bucyrus RH200, займає від 6 до 12 місяців. Дане обладнання поставляється на умовах і в терміни, чітко обумовлені з замовником, тому, починаючи з моменту замовлення, ми тісно працюємо з клієнтом для того, щоб техніка максимально відповідала його очікуванням і виробничим завданням. У цьому і полягає основна вигода від співпраці з «Цепелін Україна»: ми буквально впроваджується у завдання клієнта, стаємо необхідним доповненням його команди і разом вирішуємо питання - від моменту покупки необхідного обладнання і протягом всього процесу експлуатації машини, навчаючи операторів, надаючи максимальну сервісну підтримку, своєчасну поставку запчастин і ремонт техніки ».

Витратні матеріали і найбільш затребувані запчастини до машини Bucyrus RH200 будуть доступні 24 години на добу зі складів «Цеппелін Україна»; поставка специфічних запчастин з заводу-виробника здійснюватиметься протягом двох тижнів.

Крім України, екскаватори Bucyrus RH200 експлуатуються також у Росії (4 машини) і в Узбекистані (2 машини). Найбільший парк цих машин - в Австралії (більше 30 машин), ПАР (20 машин) і США (15 машин). У подальшому подібні машини можуть з'явитися і на інших українських ГЗК.

Нагадаємо, в кінці 2010 р. компанія Caterpillar Inc. прийняла рішення придбати корпорацію Bucyrus International Inc., слідуючи своєї мети зміцнити лідерство в сегменті гірничої техніки. В даний час угода з купівлі компанії проходить необхідні процедури, всі юридичні формальності з оформлення покупки планується завершити до середини 2011 року.


«Цеппелін Україна» - провідний вітчизняний дилер будівельної, сільськогосподарської та промислової техніки, офіційний ексклюзивний дилер американської техніки Caterpillar в Україні, а також постачальник обладнання таких світових брендів, як Bucyrus, JLG, Metso, Olympian, Challenger, Bourgault, Gregoire Besson, CLAAS. Компанія працює на ринку України з 1998 року. Головний офіс «Цеппелін Україна» знаходиться в Києві, філії компанії розташовані в Дніпропетровську, Донецьку, Кривому Розі, Одесі. Компанія має широку мережу торгових представництв, центрів фінансування, сервісних центрів, центрів продажу запчастин, а також власний навчальний центр для підвищення кваліфікації технічного персоналу та працівників сервісних центрів. Сьогодні в компанії працює близько 340 співробітників.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі Екскаватори.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин