Про компанію

ZeppelinFest – Октоберфест по-українськи.

ZeppelinFest – Октоберфест по-українськи.
3 жовтня компанія Цеппелін Україна влаштувала справжнє Баварськє свято під назвою ЦеппелінФест. Свято проходило на території київського офісу компанії.

Офіційна частина включала демонстрацію складських приміщень та ремонтної майстерні, презентацію щодо олив та фільтрів Cat ®, демонстрацію сервісного автомобіля, презентацію за програмою комплексного відстеження техніки Condition Monitoring і пріоритетами Сервісних контрактів від Цеппелін, а також майстер-клас з відбору проб масел.
Zeppelin_Fest_01.png

Zeppelin_Fest_02.jpg

Найцікавіша частина свята розпочалася з урочистого відкриття генеральним директором першої бочки пива. Церемонія відкриття першої пивної бочки почалася з вбивання крана за допомогою спеціального молотка по всім німецьким традиціям. Всі гості з нетерпінням очікували цього моменту, так як тільки після відкриття бочки, вони змогли насолодитися свіжим німецьким пивом і дуже смачною баварської їжею.

Неповторна атмосфера баварського фестивалю була підкреслена колоритною програмою: шоу барабанщиків, виступом гурту «Село і Люди», проведенням турнірів і конкурсів з цінними призами, а також чарівними баварками, фото з ​​якими можна було отримати на пам'ять.

Чекаємо Вас у наступному році!

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин