Про компанію

Зносостійка конструкція ущільнювачів сміття CAT® 825K

Зносостійка конструкція ущільнювачів сміття CAT® 825K

Зносостійкість – це невід'ємна якість ущільнювачів відходів Cat, що забезпечує підвищену технічну готовність протягом декількох експлуатаційних періодів. Дана техніка характеризується модернізованими параметрами, легкістю ТО, що дозволяє збільшити рівень продуктивності та безпеки виконання робіт.

Вперше анонсований в 1993 році ущільнювач 836 не здає своїх лідируючих позицій на світовому ринку в своєму сегменті. Caterpillar стрімко допомагаємо своїм клієнтам в досягненні успіху і тому продовжує модернізувати техніку. Ущільнювач 836 К продовжує традиції, засновані на надійності, продуктивності, максимальній безпеці, підвищеному комфорті та зручності оператора.

Несучі системи

Ідеальний пристрій для експлуатаційних умов будь-якої складності

Міцні несучі конструкції забезпечують підвищення кінцевого прибутку за рахунок максимальної технічної готовності протягом декількох експлуатаційних періодів і здатності працювати в найважчих умовах транспортування.

  • Всі складові задньої напіврами мають коробчастий перетин для високого опору торсійним навантаженням та скручуючим зусиллям;
  • Головна частина навантаження на систему рульового управління передається на конструкцію рами за допомогою кріплень гідравлічного циліндра рульового управління для складних експлуатаційних умов;
  • Кріплення моста було модернізовано для бездоганної конструктивної цілісності;
  • Нижній палець зчіпного механізму, рамкова пластина і розмір підшипника були збільшені для тривалого експлуатаційного періоду.

Детальні характеристики ущільнювача сміття: https://zeppelin.ua/products/ushchilnyuvachi-gruntu/825k/

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин