Ущільнювач ґрунту SEM 512

Ущільнювач ґрунту SEM 512 відрізняється високою продуктивністю за рахунок важкого вальця зі сталі завтовшки 40 мм. Запатентовані технології Caterpillar, що застосовуються у вібраційній системі та модульній системі охолодження, забезпечують зниження експлуатаційних витрат та тривалий термін служби котка.Система ходу: у ущільнювачах ґрунту SEM512 застосовується гідростатична трансмісія з аксіально-поршневими насосами та гідромоторами світового класу, що надають руху як задній міст, так і передній валець.

Ця система забезпечує велике тягове зусилля як під час руху переднім, і заднім ходом. Система ходу також включає диференціал підвищеного тертя, який гарантує безперервну передачу потужності двигуна на колеса під час руху по рихлому ґрунту або слизькій поверхні. Вибір напрямку ходу (вперед/назад) здійснюється за допомогою єдиного важеля, розташованого праворуч від оператора і не потребує докладання значних зусиль. Оператор може вибирати один із двох діапазонів ходу як для режиму ущільнення, так і для транспортного ходу з максимальною швидкістю до 12 км/год.

Висока продуктивність

• Двохамплітудна та двочастотна вібраційна система дозволяє оператору налаштувати ковзанку на виконувану операцію відповідно до існуючих умов, таких як тип ґрунту та товщина шару, щоб досягти найкращих результатів ущільнення.

•Здатність долати ухили до 45% дозволяє машині ефективно працювати на похилих та нерівних поверхнях.

•Посилений задній міст з диференціалом підвищеного тертя наділяє машину відмінною маневреністю в умовах пухкого та слизького ґрунту

до всіх статей

інші Статті

Ущільнювач ґрунту SEM 512
дізнатись більше

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше
перейти до всіх статей