6 способів скорочення витрат на утримання спецтехніки

6 способів скорочення витрат на утримання спецтехніки

Використання даних, що генеруються обладнанням, допомагає підтримувати найкращий стан обладнання, запобігати не запланованим простоям і заощаджувати кошти на утримання техніки. Нижче приведено шість способів, за допомогою яких отримані дані можуть допомогти у керуванні обладнанням і зниженні витрат.

01
ПРОФІЛАКТИЧНЕ ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Використання переваг електронних попереджень для регламентації і виконання всіх рекомендованих робіт з технічного обслуговування та ремонту дозволяє підтримувати належний стан техніки та ліквідувати дрібні несправності до того, як вони призведуть до необхідності капітального ремонту.

02
АНАЛІЗ ПРОБ РОБОЧИХ РІДИН S•O•S

Регулярний відбір проб масла, хладагенту і гідравлічних рідин, проведення дилером Cat® аналізу на знос дозволить при необхідності швидко прийняти заходи на підставі результатів і рекомендацій фахівця з моніторингу стану.

03
ТЕХНІЧНІ ІНСПЕКЦІЇ

Обов’язково треба проводити систематичні перевірки на наявність диму, витоків, погіршення експлуатаційних показників і т.п. Електронні звіти по результатам перевірок надсилаються до дилера Cat для використання у програмі моніторингу стану.

04
СВОЄЧАСНИЙ РЕМОНТ ДО ПОЯВИ ТЕХНІЧНИХ НЕСПРАВНОСТЕЙ

Дані обладнання й електронні попередження дають змогу виявити проблему на ранній стадії, швидко скласти графік ремонту для запобігання поломок і зниження витрат на ремонт.

05
НАВЧАННЯ ОПЕРАТОРА

Практичні правила експлуатації значно впливають на експлуатаційні показники і знос компонентів. Дистанційний контроль повсякденної роботи оператора необхідний для визначення можливостей навчання та заохочення за гарну роботу.

06
ВЕДЕННЯ ОБЛІКУ

Автоматичний збір даних історії машини, терміну служби компонентів і операційних витрат. Такі записи допомагають визначати високі витрати або проблемні зони, відстежувати технологічний процес і підвищувати вартість машини при перепродажі.

Ці, на перший погляд, прості правила дозволяють відстежувати стан окремих вузлів та машини в цілому, розраховувати витрати, складати графіки планових ремонтних робіт та усувати поломки на ранніх стадіях без тривалої зупинки машини.

до всіх статей

інші Статті

Ущільнювач ґрунту SEM 512
дізнатись більше

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше
перейти до всіх статей