Чого не вистачає автогрейдеру?

Чого не вистачає автогрейдеру?

Збільшена витрата пального і матеріалу для укладання асфальту, нераціональне використання робочого часу - все це виливається у збитки, яких можна уникнути, встановивши на грейдер систему нівелювання Trimble®.

Для чого потрібна система нівелювання?

Для підтримки в автоматичному режимі поперечного або поздовжнього ухилу робочого органу. Дані системи управління робочими механізмами дорожньо-будівельної техніки встановлюють на автогрейдери, фрези, бульдозери і асфальтоукладальники. Вони дозволяють операторам керувати положенням робочого механізму в ручному або автоматичному режимах.

Тобто система автоматизованого управління Trimble® 3D на автогрейдері допоможе досягти виконання робіт в точній відповідності з проєктом та однорідним ущільненням поверхні.

4 плюси використання автогрейдера з системою нівелювання
1
Економія і практичність

Як знизити собівартість будівництва дороги? Використовувати автогрейдер з автоматичним управлінням і системою нівелювання, який витрачає менше пального та дозволяє точніше виконувати укладання доріг. З такою технікою економніше витрачається асфальт та скорочуються мотогодини.

2
Простота експлуатації

Поломка техніки - це зайві витрати і втрата прибутку. Щоб цього не сталося, краще обрати автогрейдер з системою нівелювання. Якщо вузли або датчики вийдуть з ладу, Ви зможете швидко відновити або замінити їх. Працювати легко, а для навчання не потрібно багато часу.

3
Оперативне виконання робіт

Вузький двір чи інший обмежений простір, гірська або пересічена місцевість, де не пройде асфальтоукладальник - не перешкода для автогрейдера з системою нівелювання. Досить пройти всього один раз, щоб вирівняти поверхню під укладання асфальту. А другий прохід дозволить розтягнути асфальт і отримати дорожнє покриття хорошої якості.

4
Гнучка робота

Технологія Trimble® 3D дозволяє виконувати укладання покриття зі змінною товщиною шару та ухилом, ґрунтуючись на цифровому тривимірному проекті траси. Також Ви можете обрати оптимальні геометричні параметри для первинного укладання або укладання на вже існуючі шари асфальту.

У дорожньому будівництві Ви втрачаєте гроші при будь-якому простої. Незалежно від того, чи обираєте ви доступні за ціною і прості у використанні інструменти, чи високопродуктивні рішення, обладнання Trimble® побудовано так, щоб витримувати високу температуру, пил, удари і вібрацію; все те, що є нормою для дорожньо-будівельної техніки.

до всіх статей

інші Статті

Ущільнювач ґрунту SEM 512
дізнатись більше

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше
перейти до всіх статей