Огляд та випробовування CAT® 950 GC

Огляд та випробовування CAT® 950 GC

Очікувана продуктивність і несподівана економічність – головні особливості колісного навантажувача Cat® 950 GC. Техніка створена для виконання вантажно-розвантажувальних робіт в інтенсивному режимі в умовах жорстокої економії пального.

Для того, щоб виявити особливості експлуатації Cat® 950 GC і відпрацювати сервісні операції було прийнято рішення провести випробовування моделі. Для подібного тесту необхідний великий обсяг робіт і максимальне завантаження. Відповідні умови знайшлися у компанії «ВКФ Бутбетон» – одного з найбільших клієнтів Caterpillar.

Cat 950GC

15 років тому ця компанія розпочала виробництво товарного бетону. Згодом з’явилися й інші напрямки діяльності, такі як житлове і дорожнє будівництво, що сприяло розширенню парку техніки. Сьогодні він включає в себе практично весь спектр землерийних і дорожньо-будівельних машин Cat загальною чисельністю 54 одиниці. Caterpillar з самого початку був обраний пріоритетним виробником. За словами керівництва компанії, парк техніки Cat® дає суттєву перевагу в тендерах, а також гарантує якісне виконання проекту будь-якої складності.

Концерн Zeppelin запропонув партнеру провести випробовування колісного навантажувача Cat® 950 GC. Воно проводилось практично на знос техніки, на великому обсязі таких видів робіт, для яких в першу чергу було розроблено навантажувач. Компанія «Будбетон» отримала машину безкоштовно за програмою тестування. Дилер взяв на себе повне технічне обслуговування і оперативне виправлення можливих недоліків.

Розроблений спеціально для тривалих повсякденних робіт на будівельному майданчику колісний навантажувач легко справлявся з навантаженням самоскидів з високими бортами. Максимальна висота розвантаження ковша – 4 180 мм. Встановлений на моделі Cat® 950 GC в стандартній комплектації ковш серії “Performance” зі збільшеним дном і округленими стінками дозволяв навіть недосвідченим операторам досягти високого коефіцієнта наповнення ковша (на 20% вище). Крім цього, час технологічних перевірок і профілактики було знижено завдяки тому, що вузли технічного обслуговування Cat® 950 GC доступні з рівня землі, а точки змащення компонентів зручно згруповані.

Cat 950GC

На моделі Cat® 950 GC встановлено двигун Cat® C7.1 потужністю 200 к.с. Система управління холостим ходом (EIMS) дозволяє звести до мінімуму споживання палива, скорочуючи частоту обертання колінчастого вала двигуна після заданого часу роботи в режимі холостого ходу.

Коробка передач з проміжним валом і перемиканням під навантаженням забезпечує високий контактний тиск шестерень, що досягається постійним перебуванням в контакті до трьох зубів. Ці термооброблені шестерні, доповнені підшипниками для важких умов експлуатаціїі забезпечують паливну ефективність та низький рівень шуму і вібрації під час роботи. Гідросистема з регулюванням по навантаженню, яка подає рідину під тиском на робоче обладнання тільки коли це необхідно, також підвищує продуктивність машини і скорочує витрату палива.

Більше тисячі мотогодин інтенсивних випробувань колісний навантажувач Cat® 950 GC відпрацював без відмов. Всі сервісні і технічні питання вчасно вирішувалися на рівні оператора. Машина продемонструвала свою надійність і ефективність в широкому спектрі завдань з максимальним навантаженням протягом дня. У підсумку, через півроку замовник скористався пропозицією дилера і викупив навантажувач.

Щоб дізнатися більше про навантажувач Cat® 950 GC зверніться до спеціаліста компанії «Цеппелін Україна» за телефоном 0-800-300-350.

Детальніше про навантажувач
Cat® 950 GC
Навантажувач Cat® 950 GC
 
до всіх статей

інші Статті

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше

НОВІ МОДЕЛІ ГУСЕНИЧНИХ НАВАНТАЖУВАЧІВ CATERPILLAR
дізнатись більше
перейти до всіх статей