Як обрати екскаватор-навантажувач, щоб техніка відповідала потребам підприємства?

Як обрати екскаватор-навантажувач, щоб техніка відповідала потребам підприємства?

Технічні характеристики – основний, але не єдиний критерій вибору спецтехніки. Щоб інвестиції принесли прибуток і не вимагали додаткових витрат, слід врахувати безліч важливих факторів. Щоб ви зробили правильний вибір, фахівці компанії Цеппелін Україна підготували спеціальний алгоритм, який допоможе врахувати максимальну кількість нюансів.

Порівняння екскаваторів-навантажувачів Cat®
  • 01

    Визначте технічні параметри, виходячи з яких ви будете обирати екскаватор-навантажувач. Важливо врахувати не лише потужність і вантажопідйомність, а й висоту завантаження, глибину риття, тип ходової частини, оснащення. Зважайте на об’єм робіт та задачі, які буде виконувати машина на вашому підприємстві.

  • 02

    Зробіть добірку моделей спецтехніки, технічні характеристики яких відповідають вимогам підприємства. Враховуйте, що техніка не зможе постійно працювати на максимальній потужності, а зайва потужність і функціонал – це необґрунтовані витрати.

  • 03

    Зв’яжіться з дилерами, щоб дізнатися, чи доступне потрібне навісне обладнання для обраних моделей? Якщо ні – викресліть ці варіанти, оскільки підгін інструментів також потребує додаткових витрат часу та коштів.

  • 04

    Порівняйте вартість решти моделей. Чи володієте ви достатніми фінансовими ресурсами? Якщо так, то перейдіть до пункту 6. Якщо ні, дізнайтеся, чи є у дилера послуга фінансування спецтехніки. Запитайте про ставки та граничні суми кредиту і лізингу. Поцікавтесь відсотком першого внеску.

  • 05

    Якщо дилер не пропонує вигідні умови фінансування, а ресурсів на купівлю обладнання недостатньо, перейдіть до розгляду моделей іншого бренду.

  • 06

    Перевірте, чи є у дистриб’ютора сервісний центр або представництво у вашому регіоні? В іншому випадку, для сервісного обслуговування будуть потрібні витрати часу і коштів на транспортування техніки, можливі незаплановані простої. Поцікавтеся, скільки часу займає пошук та доставка деталей.

  • 07

    Дізнайтеся, чи існує у дилера можливість дистанційної діагностики спецтехніки? Компанія Цеппелін Україна пропонує своїм клієнтам послуги аналізу відпрацьованих масел, на підставі якого власники спецтехніки Cat® можуть дізнатися про можливі проблеми ще до поломки, за рахунок чого ремонт буде дешевше і швидше.

  • 08

    Порівняйте тривалість гарантії, яку вам пропонують дистриб’ютори. Зверніть увагу, чи можливий розрахунок гарантії виходячи з відпрацьованих мотогодин.

  • 09

    Чи є у дилера складські запаси запчастин? Це дозволить мінімізувати простої в разі поломки і використовувати оригінальні компоненти при ремонті.

  • 10

    Чи плануєте ви регулярно оновлювати автопарк спецтехніки? Якщо так, то дізнайтеся у офіційного представника бренду у вашому регіоні, чи пропонує він послугу зворотного викупу спецтехніки – Trade-In. Так, ви зможете придбати нову машину, сплативши частину її вартості вживаною спецтехнікою. Це зекономить ваш час та дозволить оновлювати автопарк кожні 3-4 роки, замінюючи обладнання на більш сучасне, ефективне та економічне.

Якщо у вас виникли запитання щодо того, як визначити технічні характеристики екскаватора-навантажувача виходячи з потреб вашого підприємства, зверніться до фахівців компанії Цепелін Україна по телефону 0 800 300 350. Наші спеціалісти допоможуть вам з розрахунками, розкажуть про переваги техніки Cat® і ознайомлять з особливостями післяпродажного обслуговування клієнтів за стандартами Caterpillar.

Щоб зекономити ваш час на порівняння екскаватор-навантажувачів різних брендів, ми зробили це за вас! За посиланням ви знайдете порівняльну таблицю, яка допоможе вам прийняти правильне рішення.

 
до всіх статей

інші Статті

Гусеничний бульдозер SEM 816D LGP
дізнатись більше

ПОРАДИ З ПІДБОРУ ФРЕЗ ДЛЯ НАВАНТУЖУВАЧІВ З БОРТОВИМ ПОВОРОТОМ.
дізнатись більше

Гусеничний екскаватор Caterpillar 320 GX.
дізнатись більше

НОВІ МОДЕЛІ ГУСЕНИЧНИХ НАВАНТАЖУВАЧІВ CATERPILLAR
дізнатись більше
перейти до всіх статей