Про компанію

Cat® R1300G – вантажно-доставочна машина для підйомних операцій

Cat® R1300G – вантажно-доставочна машина для підйомних операцій

Модель Cat® R1300G розроблена з метою підвищення продуктивності. Створено для максимального комфорту та тривалої експлуатації. Розглянемо детальніше конструктивні особливості цієї моделі.

Двигун

Двигун Cat® 3306B характеризується високим ступенем надійності та підвищеним експлуатаційним періодом навіть при здійсненні найскладніших підземних маніпуляцій. Гарантує якісне виконання робіт, знижену паливну витрату та рівень викидів, має сертифікат з управління безпеки та охорони праці у добувній галузі.

Трансмісія

4-ступінчаста планетарна коробка передач з перемиканням під навантаженням Caterpillar зроблена з елементів, які розраховані на важкі експлуатаційні умови при здійсненні найбільш складних робіт. М'якість перемикання досягається за допомогою електронного регулювання, завдяки чому значно збільшується продуктивність та міцність, а також продовжується експлуатаційний період складових деталей.

Гідрообладнання

Найпотужніша система гідравліки гарантує вражаюче зусилля копання та вантажопідйомність, завдяки чому вдається оперативно переміщати продукт. Високоефективні гідронасоси та гідроциліндри великого розміру гарантують оперативне реагування на зміну навантаження та невеликий цикл розвантаження. Навантаження оператора зменшується джойстиками регулювання.

Продуктивність та маневреність

Компактний пристрій, потужний двигун, що характеризується великим запасом крутного моменту, зносостійкі деталі та висока маневреність роблять з машини R1300G хорошого помічника.

Силові складові деталі системи

Силові деталі є основою довговічності моделі R1300G. Посилена конструкція рами навантажувача відмінно протистоїть деформації включення, ударним навантаженням, характеризується відмінною несучою властивістю, тривалим експлуатаційним періодом та надійністю. Z-подібна конструкція важеля створює велике зусилля відриву та гарантує оптимальний кут завантаження.

Cat® R1300G – вантажно-доставочна машина для підйомних операцій 1
Cat® R1300G – вантажно-доставочна машина для підйомних операцій 2
Кабіна оператора

За рахунок ергономічного обладнання експлуатаційні умови стали набагато комфортнішими, а управління технікою легшим, що дає можливість оператору повністю сконцентруватися на робочому процесі. Усі органи управління та прилади розміщені в зоні досяжності, що дозволяє підвищити якість управління та ефективність роботи оператора.

Ковши

Ковши вантажно-доставочної техніки Cat® характеризуються відмінною місткістю та зносостійкістю. Вони відмінно підходять для складних умов експлуатації у шахтах та рудниках. Можливість установки ковшів Cat® різних розмірів і форм дозволяє досягати підвищеної продуктивності машини в процесі переміщення будь-якої породи продукту.

Безпека

Caterpillar є лідером у галузі безпеки у процесі проєктування та виготовлення важкої техніки для гірничодобувної сфери. Безпека систем та техніки Caterpillar досягається ще в ході їх проєктування, а не тоді, коли проблеми дадуть про себе знати під час експлуатації.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин