Про компанію

Caterpillar вручила срібну нагороду SQEP індійській компанії BKT

Caterpillar вручила срібну нагороду SQEP індійській компанії BKT

Престижна срібна нагорода SQEP (Supplier Quality Excellence Process) - це знак, який компанія Caterpillar вручає своїм партнерам, фірмам, що забезпечують високий рівень якості продукції та всебічний контроль процесу виробництва..

Саме таку премію всесвітній виробник спецтехніки - компанія Caterpillar вручила індійській компанії Balkrishna Industries Limited (BKT) на офіційній церемонії, що відбулася 15 вересня 2017 р. Крім того, шини BKT моделей Earthmax SR 47 і Earthmax SR 45 були схвалені для поставки OEM для двох різних моделей кар'єрних самоскидів Cat®.


Шини для кар'єрних самоскидів Cat®

Шини серії EARTMAХ є повністю оригінальною розробкою BKT. Це радіальні металокордні шини двох типорозмірів: модель Earthmax SR 47 24.00 R 35 будуть поставлятися до 60-тонних самоскидів Cat® 773E, в той час як Cat® 770G вантажопідйомністю 40 тонн буде комплектуватися модифікацією шин Earthmax SR 45 18.00 R 33.

Конструкція шин Earthmax SR 47 спеціально розроблена для установки на кар'єрні самоскиди з жорсткою рамою з урахуванням застосування в самих несприятливих дорожніх умовах, при транспортуванні скельних порід і експлуатації техніки при видобутку корисних копалин відкритим способом. Характерною особливістю є тривалий життєвий цикл покришок, що досягається завдяки глибокому протектору класу Е-4 і спеціальному малюнку шини, спроектованому з метою забезпечення відмінних тягових характеристик шини при мінімальному зносі протектора.


Шина Earthmax SR 45 так само ідеально підходить для кар'єрних самоскидів, покришка виготовлена зі спеціального гумового компаунда стійкого до порізів, стирання і ударів, які часто виникають в екстремальних умовах експлуатації. Ці властивості шин призводять до значного скорочення часу простою обладнання і підвищення продуктивної ефективності.

«Це відмінний результат, яким ми дійсно пишаємося. Срібна премія Caterpillar SQEP - дуже престижна і почесна нагорода. Цей факт підтверджує не тільки відмінну якість нашого продукту, але і перевагу нашої виробничої системи», - зазначив Арвінд Поддар, голова і керуючий директор BKT. «Омологація в якості офіційного постачальника Cat® є ще одним доказом високого рівня спеціалізації наших продуктів, а так само демонструє всьому світу визнання великими машинобудівними компаніями наших заслуг в області сучасних шинних технологій».


до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин