Про компанію

Міні-екскаватори Cat® нового покоління – моделі масою 6-10 тонн

Міні-екскаватори Cat® нового покоління - моделі масою 6-10 тонн

Ці машини маленькі, але надзвичайно потужні. Вони допоможуть при виконанні важких робіт. Для кожної із двох нових моделей: 307.5 та 310 є великий вибір навісного обладнання.

Більше функцій, менше витрат

Завдяки підвищеній вантажності і тяговій силі в поєднанні з набором нових додаткових функцій, ці моделі вкрай універсальні. Збільшений міжсервісний інтервали дозволяє економити до 10% витрат у порівнянні з попередніми моделями.

Моделі масою 6-10 тонн оснащуються наступним обладнанням:

  • джойстиковим керуванням поворотом для зручної роботи;
  • РК-дисплеєм;
  • аудіосистемою з Bluetooth® (опційно);
  • кондиціонером
  • обігрівачем в кабіні;
  • круїз-контролем, що знижує стомлення оператора.

Просте джойстикове керування ходовою частиною і система круїз-контролю полегшують пересування і точне маневрування. А для запуску двигуна вам досить натиснути кнопку, маючи при собі Bluetooth®-ключ від машини (опція на замовлення).

Міні-екскаватори нового покоління Cat® 307.5 та 310 відрізняються низькою вартістю володіння і кращими умовами праці операторів. Це вигідні інвестиції. Ви зможете економити час і гроші - і на плановому обслуговуванні, і на ремонтах, і на пальному. Сталеві конструкції довговічні, а запчастини доступні в усьому світі 24/7.

Багатофункціональні і універсальні, нові міні-екскаватори Cat® є кращими у своєму класі по продуктивності і характеристикам. Оператори можуть налаштовувати реакцію гідроприводів на джойстики, оптимальну для кожної виконуваної роботи. Приріст продуктивності досягає 20% при одночасному підвищенні паливної економічності.

Простий доступ до обслуговуваних вузлів машин полегшує і прискорює ремонтно-сервісні роботи. Завдяки збільшеним міжсервісним інтервалам, машини менше простоюють і довше використовуються на робочих майданчиках.

Міні-екскаватори Cat® нового покоління - моделі масою 6-10 тонн 1
Міні-екскаватори Cat® нового покоління - моделі масою 6-10 тонн 2

Управління джойстиком

Вперше для цього класу машин, в міні-екскаваторах Cat® реалізовано джойстикове управління поворотом.

Два варіанти управління

Одним натисканням кнопки машина переключається між важельно-педальним і джойстиковим керуванням. Кожен оператор сам вибирає, який з двох варіантів йому зручніше.

Зручне обслуговування для скорочення простоїв

Планове техобслуговування екскаваторів нового покоління Cat® виконується легко і швидко. Точки щоденного обслуговування доступні з рівня землі і згруповані за панелями, які відкриваються.

Круїз-контроль

Пересувайтесь з комфортом, включивши круїз-контроль.

При роботі з навісним обладнанням (від косарки до лісового лісництва) ви можете включити круїз-контроль, щоб машина рухалася з постійною швидкістю. Відкиньтеся в кріслі і керуйте джойстиком - без важелів і педалей, без болю в спині до кінця дня!

ЖК-дисплей

Налаштуйте параметри роботи, відповідайте на дзвінки і керуйте аудіосистемою – все це в єдиному інтерфейсі.

Встановіть на дисплеї швидкість реакції гідравліки, зручну для виконуваної роботи. Натисніть кнопку, щоб відповісти на дзвінок по гучному зв'язку. Виберіть комфортну температуру в кабіні. За допомогою інтерфейсу Bluetooth® (опція на замовлення) слухайте радіо або музику зі свого смартфона.

до всіх новин

інші Новини

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше

07.04.2023

Happy Easter Holidays
дізнатись більше
перейти до всіх новин