Про компанію

Новий автогрейдер Cat®140 GC розвиває високу продуктивність при низькій вартості години експлуатації

Новий автогрейдер Cat®140 GC розвиває високу продуктивність при низькій вартості години експлуатації

Новий автогрейдер Cat® 140 GC відрізняється високою продуктивністю при низькій вартості володіння і низьких експлуатаційних витратах. Потужний двигун Cat® C7.1, автоматична коробка передач (6 передач переднього ходу, 3 – заднього) з перемиканням під навантаженням (виключає необхідність використання педалі точного управління) і відмінно спроєктована гідравлічна система наділяють автогрейдер 140 GC продуктивністю, необхідною для виконання будь-яких робіт. Режим роботи ЕСО і вентилятор системи охолодження, що працює за потребою, сприяють зниженню витрати пального. Збільшені інтервали технічного обслуговування скорочують експлуатаційні витрати. Швидко освоїти управління автогрейдером і вийти на високу продуктивність можуть оператори будь-якої кваліфікації. Забезпечити додатковий комфорт роботи дозволяє різне опційне обладнання, наприклад, регульовані сидіння і високоефективні системи обігріву / охолодження кабіни.

Компанія Caterpillar протягом 45 років невпинно вдосконалює рульове колесо і важелі – добре знайомі всім операторам стандартні органи управління, які підвищують впевненість управління автогрейдером 140 GC. Налаштувати консоль управління оператор може відповідно до власних уподобань. Потужна система обігріву / охолодження, яка може бути встановлена на замовлення, підтримує в кабіні оптимальний рівень вологості і забезпечує циркуляцію свіжого повітря, запобігаючи запотіванню скла. Надмірний тиск виключає проникнення пилу. У стандартну комплектацію входить сидіння з пневматичним підресорюванням.

Модель 140 GC стандартно оснащується диференціалом, який без втручання оператора активується, якщо потрібно збільшити тягове зусилля на слизькому або слабкому ґрунті та захистити компоненти силової передачі від пошкодження. Повноприводна трансмісія (опція) підвищує прохідність на бездоріжжі або на слизьких і слабких ґрунтах. Оптимальний розподіл маси по осях забезпечує максимальні тягово-зчіпні характеристики. Збільшити робочу ширину дозволить установка опційного відвалу шириною 4,3 м (14 футів). Опційний цифровий вимірювач кута нахилу відвалу (Digital Blade Slope Meter) підвищує точність планування ухилів і виключає необхідність в залученні геодезистів для перевірки кута нахилу планованої площині, що додатково підвищує безпеку виконуваних операцій. Опційна камера заднього виду, з технологією Cat Detect забезпечує оператору відмінний огляд зони позаду машини.

Новий автогрейдер Cat®140 GC розвиває високу продуктивність при низькій вартості години експлуатації 1
Новий автогрейдер Cat®140 GC розвиває високу продуктивність при низькій вартості години експлуатації 2
Найважливіші особливості конструкції
  • Технічні рішення, використані в конструкції автогрейдера 140 GC, забезпечують машині міцність, надійність і довгий термін служби.
  • Стандартний тягово-зчіпний пристрій, поворотний круг і відвал відрізняються тривалим терміном служби; змінні вкладиші для компенсації зносу дозволяють усувати люфти в цьому вузлі.
  • Пропонований на замовлення реверсивний вентилятор запобігає накопиченню сміття на сітці, що фільтрує вхідне повітря, встановленої на задніх дверцятах моторного відсіку. Це дозволяє знизити обсяг робіт з очищення компонентів системи охолодження автогрейдера.
  • Багатодискові робочі гальма в масляній ванні оснащені гідравлічним приводом забезпечують плавне, передбачуване гальмування і знижують експлуатаційні витрати.
  • Різна навісне обладнання Cat® – кірковщіки, розпушувачі, передні відвали та багато іншого, підвищують універсальність машини. Створене спеціально для автогрейдерів Caterpillar, навісне обладнання забезпечує високу продуктивність, безпеку і стабільність робіт.
  • Доступна в якості опції запобіжна фрикційна муфта приводу обертання відвала захищає від пошкоджень його зуби і привід.
  • Опційна кабіна зменшеної висоти підвищує зручність транспортування автогрейдера і дозволяє виконувати роботи в умовах обмеженого простору.
  • Додатковий комплект системи змащення приводу поворотного круга Circle Saver зменшує обсяг робіт по щоденному внесенні консистентних змазок і захищає поворотний круг і його привід, значно зменшуючи ризик пошкодження цього вузла.
  • Додаткові захисні конструкції оберігають автогрейдер 140 GC від пошкоджень при роботах в складних умовах.
  • Опційна допоміжна система рульового управління автоматично активується при падінні тиску в головному гідронасосі.
Технічні характеристики моделі 140 GC

Двигун

Cat® C7.1

Максимальна потужність двигуна, кВт (к. с.)

147 (196)

Експлуатаційна маса в конфігурації з приводом на задні візки, кг

17 390

Типова експлуатаційна маса в конфігурації з повним приводом, переднім відвалом, головним відвалом 4,3 м, розпушувачем і заправленими рідинами

18 700

Ширина відвала, мм (футів)

3658 (12)

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин