Про компанію

Огляд особливостей лінійки гідравлічних міні-екскаваторів серії Е

Огляд особливостей лінійки гідравлічних міні-екскаваторів серії Е

Гідравлічні міні-екскаватори Cat® лінійки E відомі своєю бездоганною продуктивністю, а їх габарити забезпечують можливість експлуатації в обмеженому просторі. Моделі даної лінійки мають велику встановлену противагу, яка гарантує їх стійкість при мінімальному радіусі повороту. Панель управління COMPASS відрізняється стандартними опціями, а саме, системою безпеки з захисним паролем, екологічним режимом, регулюванням управління додатковою подачею і безперебійної подачею. Модернізовані опції в рази підвищують ефективність машини, роблять її більш універсальною і економічною.

Робоча зона оператора

Вільний та ергономічний простір в кабіні гарантує гарну видимість, а завдяки збільшеній площі для ніг вдається в рази підвищити рівень комфорту і запобігти втомі оператора.

Стандартна комплектація включає в себе наступне:

  • підресорене крісло з відкидною спинкою і регульованими ременями безпеки;
  • інструменти управління всіма опціями, включаючи важелі ходу і опції бульдозера;
  • навіс з двома стійками розроблений з розрахунком на забезпечення ідеальної видимості робочого простору;
  • доступ до системи зміни схеми управління можливий безпосередньо з кабіни. Разом з тим здійснюється перемикання між органами регулювання опціями екскаватора і зворотної лопати;
  • під сидінням знаходиться збільшений відсік для зберігання речей.

Інструменти управління поворотом стріли і додатковими гідравлічними опціями дозволяють досягти плавного і легкого управління. Завдяки зміні педалей на дані органи управління з'явилося більше простору для ніг. Повністю контрольовані інструменти управління забезпечують постійні витрати і тиск протягом усього експлуатаційного періоду, а також можливість блокування всіх інструментів управління при запуску машини.

Міні-екскаватори лінійки Е характеризуються бездоганною стійкістю при мінімальному радіусі повороту. Підвищення стійкості дає можливість використовувати більш важкі навісні системи і допоміжну довгу рукоять, що забезпечує збільшення продуктивності і розширює функціонал.

Огляд особливостей лінійки гідравлічних міні-екскаваторів серії Е 1
Огляд особливостей лінійки гідравлічних міні-екскаваторів серії Е 2

Оперативне і якісне копання забезпечується гідравлічною системою з регулюванням по навантаженню.

Високе зусилля копання і мінімальний робочий цикл гарантують продуктивність, необхідну для вирішення завдань. Гідросистема забезпечує безперебійне і продуктивне функціонування і збільшує ефективність застосування пального.

Кут повороту ковша – 200 градусів

Ківш з максимальним кутом повороту може утримувати значно більше продукту при навантаженні самоскидів. Даний кут повороту ковша забезпечує можливість копання котлованів з вертикальними поверхнями без установки машини в різних зонах.

Двигун

Високопродуктивна силова передача забезпечує можливість оптимізації потужності двигуна і збільшує його продуктивність. Опція автоматичного включення режиму холостого ходу забезпечує зниження частоти обертання колінчастого вала двигуна невикористовуваної машини з метою скорочення споживання пального, мінімізації шуму та кількості викидів.

Автоматичне управління двошвидкісним приводом

Базова опція автоматичного управління двошвидкісним приводом забезпечує можливість виконання авторегулювання швидкості обертання і крутного моменту, виходячи з наявних умов, а також гарантує підтримання необхідної швидкості і якості управління. При роботі в складних експлуатаційних умовах швидкість обертання колінчастого вала може знижуватися за умови зниження швидкості техніки.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин