Про компанію

Огляд системи Cat® TiltRotate від компанії Caterpillar WorkTools для міні-екскаваторів Cat®

Огляд системи Cat® TiltRotate від компанії Caterpillar WorkTools для міні-екскаваторів Cat®

Система Cat® TiltRotate від компанії Caterpillar WorkTools призначена для міні-екскаваторів останньої версії. У нових моделях TRS 6 і TRS 8 підтримуються обертання встановленого навісного обладнання на 360 ° з ухилом в бік на 40°. Це дає значно більшу кількість функціонуючих ділянок, пересуваючи навісні пристосування над перешкодами, під ними і навколо в ході виїмки ґрунту, обробки траншей, сортуванні утилізованої сировини в процесі укладання труб. Інноваційні системи дозволяють істотно розширити функціонал обладнання. Їх можна придбати в різних варіаціях згідно вашим робочим цілям.

Системи мають два пристрої сполучення: верхнє, що кріпиться до настановної платформи і нижнє для кріплення з TRS різних навісних пристроїв. TRS 6 пропонуються в чотирьох варіаціях. Клієнт може підібрати верхнє гідравлічне пристосування для оперативної заміни навісних систем типу S або пристрій з кріпленням на пальцях. Ви можете також визначитися, чи буде у систему вбудований грейфер чи ні. На всіх системах TRS 6 нижня частина являє собою гідравлічне пристосування для оперативної зміни навісних систем типу S.

Чотири варіації TRS 8 пропонують споживачеві вибір пристрою для оперативної зміни навісних пристосувань типу S для верхніх і нижніх частин або установку пристрою з пальцевим кріпленням і нижній вузол кріплення із захопленнями для оперативної зміни обладнання. Крім того, ви можете вибрати оснастку системи вбудованим грейфером.

Огляд системи Cat® TiltRotate від компанії Caterpillar WorkTools для міні-екскаваторів Cat® 1
Огляд системи Cat® TiltRotate від компанії Caterpillar WorkTools для міні-екскаваторів Cat® 2
Огляд системи Cat® TiltRotate від компанії Caterpillar WorkTools для міні-екскаваторів Cat® 3

Плюси системи

Завдяки компактній конструкції моделей TRS6 і TRS8 міні-екскаватор підтримує високе зусилля копання, а посилений редуктор зі спеціально розробленим кільцем підшипника розподіляє робоче зусилля для зниження навантаження на TRS і базову машину. За рахунок відсутності потреби технічного обслуговування система мастила грамотно розподіляє теплову енергію. Обертальна система з високим крутним моментом оперативно переміщує навісні системи в необхідну позицію, а встановлений механізм автоблокування дозволяє копати під будь-яким кутом. Змазування всіх необхідних деталей досягається за рахунок єдиної точки змащення на моделях TRS 8.

Гідравлічний циліндр нахилу подвійної дії має вбудовані клапани утримання навантаження, що підтримують фіксуючий тиск і запобігають пересуванню циліндра. Технічне обслуговування поршнів і підшипників не потрібне. Високоміцні і стійкі до корозії циліндричні поверхні також не потребують техобслуговування. Комплект для керування роботами на місцях призначений для всіх поєднань стріли і рукояті. Робота з системою TRS8 не складна і інтуїтивно зрозуміла. На дисплеї відображаються дані про позицію навісних систем за допомогою безпечного кріплення з індикатором. Опція встановленого ковша в моделях, що активується кнопкою на джойстику, значно спрощує рівномірний розподіл продукту.

до всіх новин

інші Новини

09.05.2024

Цеппелін Україна пропонує НАВІСНЕ ОБЛАДНАННЯ – Кущоріз Сaterpillar BR318.
дізнатись більше

07.05.2024

Навчання, практика та стажування – робота у компанії вашої мрії.
дізнатись більше

12.04.2024

ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У MINING RECOVERY CONFERENCE.
дізнатись більше

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше
перейти до всіх новин