Про компанію

Переваги гусеничного навантажувача CAT 973D

Переваги гусеничного навантажувача CAT 973D

Перший гусеничний навантажувач бренду Caterpillar було створено в 1955 році. За рахунок своїх відмінних характеристик дана машина застосовувалася в процесі укладання фундаментів мільйонів споруд по всій земній кулі. Через деякий час з`явився попит на адаптовану потужну і багатофункціональну машину для реалізації лісотехнічних робіт, знесення споруд і роботи зі сміттям.

Після того, як Caterpillar розробила комплектацію для роботи з відходами, гусеничний навантажувач став другим за пріоритетністю агрегатом для даних робіт.

Cat 973D - це один з найбільш великогабаритних і потужних гусеничних навантажувачів в усьому світі. Крім усього іншого, дана модель вважається найнадійнішою, як з екологічної точки зору, так і з точки зору продуктивності.

Переваги гусеничного навантажувача CAT 973D 1
Переваги гусеничного навантажувача CAT 973D 2

Переваги гусеничних навантажувачів CAT 973D:

  • Багатофункціональність. Модель 973 D можна застосовувати з метою сортування сміття, обслуговування під'їзних доріг, виїмки величезних обсягів ґрунту і рівномірного розподілу покриття. У разі наявності сітки для відходів машина може транспортувати великі обсяги вантажів. З метою обслуговування під'їздів та розпушування навантажувач можна оснастити розпушувачем. За рахунок Z-подібної тяги модель 973 D являє собою землерийну машину світового масштабу. Вона також може експлуатуватися для навантаження самоскидів, бункерів і обслуговування частин розвантаження і під'їзних доріг. Гідростатичний привід і інноваційний джойстик керування коробкою передач забезпечує легкість, маневреність, якісний розгін і здатність виконання розворотів в обмеженому просторі
  • Тривалість безперебійної роботи. Торгова марка Caterpillar протягом десятиліть займається розробкою машин для взаємодії з відходами. Модель 973 D відрізняється більш високою технічною готовністю, що обумовлено збільшеним тяговим зусиллям при несприятливих погодних умовах. За рахунок поліпшеної стійкості навантажувач працює на пухкому смітті, що залишилося після знесення споруд, і на вологій глині.
  • Продуктивність - висока швидкість, маневреність, продуктивність, легкість експлуатації, інтуїтивно зрозумілі органи управління і різні версії ковшів для самих різних виробничих цілей.
  • Комплекти для роботи зі сміттям. Є дві версії захисного спорядження для взаємодії з відходами. Це навантаження і відвантаження. Використовується на таких об'єктах, як полігони, сміттєперевантажувальні станції і виробництва, переробні відходи. Навантаження і відвантаження сміття в складних експлуатаційних умовах.
  • Безпека. Даний фактор має першорядну значимість. Надійний захист забезпечує спеціальна сітка, система подачі повітря, наявність трьох точок опори при вході і виході. Щоб убезпечити людей, які трудяться навколо машини, модель 973 D оснащується звуковим сигналом, який включається в ході роботи машини заднім ходом. Нова кабіна і особлива конфігурація капота дозволяють досягти поліпшеного огляду з усіх боків. Всі точки систематичного огляду і контролю доступні з рівня землі.
до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин