Про компанію

Переваги тролейних систем для кар’єрних самоскидів CAT

Переваги тролейних систем для кар'єрних самоскидів CAT

Остання лінійка тролейних системи Cat, що функціонує на електричному приводі, мінімізує викиди вуглекислого газу, скорочує витрати на пальне і обслуговування, підвищує швидкість агрегату на підняття і значно збільшує ефективність.

Впровадження тролейних системи стало можливим за рахунок 2-річного іспитового проекту, з використанням 4-х моделей 795 і 700 метрів тролейних ліній в руднику Aitik організації Boliden в Швеції.

«Дана програма знайшла приголомшливий успіх, - стверджує Іонас Ранггор, начальник програми з компанії Boliden. – Ми прийшли до великої експлуатаційного адаптивності, не дивлячись на арктичні умови. Компанія Caterpillar в свою чергу надала нам приголомшливу підтримку. Далеко не всі проекти такого масштабу можуть похвалитися одночасним поліпшенням екологічної безпеки та продуктивності. З цієї причини компанія прийняла рішення підняти інфраструктуру і спорядити весь парк тролейними системами».

«Ми дуже вдячні Caterpillar за те, що вона показала, на що здатна тролейних система. Її переваги колосальні в правильних умовах. Ми можемо з радістю домовитися про умови кожного об'єкта з клієнтами, - коментує керівник відділу електричної техніки Caterpillar. - Ми вважаємо, що застосування тролейних систем виявиться корисним в мінімізації викидів шкідливих речовин. Крім усього іншого, система збільшує продуктивність, що обумовлено підвищенням швидкості на схилах. За результатами тестування в руднику вдалося з'ясувати, що оснащений тролейною системою 795F AC самоскид є найпотужнішим агрегатом в світі».

Переваги тролейних систем для кар'єрних самоскидів CAT 1
Переваги тролейних систем для кар'єрних самоскидів CAT 2

Передові технології тролейних систем

Завдяки тролейним системам вдається мінімізувати рівень викидів в порівнянні з дизельними двигунами завдяки застосуванню електрики в найбільш трудомісткій частині робочого циклу устаткування. У момент підйому на схил самоскид 795F AC економить близько 40 літрів дизельного пального на один кілометр лінії. Витрати на пальне та обслуговування істотно скорочуються при переміщенні по лінії.

При експлуатації тролейних системи точно так само збільшується продуктивність - швидкість на ухилі підвищується майже в два рази. Завантажений агрегат здатний переміщатися по міцній під'їзній колії з 10% ухилом зі швидкістю 28 км/год.

Система повністю інтегрована в машину, за рахунок чого підвищується оптимізована продуктивність і простота технічного обслуговування. Устаткування функціонує на великій напрузі, скорочуючи капітальні фінансові вкладення на інфраструктуру і обслуговування систем розподілу електрики.

Слід підкреслити міцну систему пантографа Cat з чудовою експлуатаційною адаптацією і мінімальними витратами на ремонт. Опція швидкого скидання забезпечує надійний захист верхнім тролейним лініям.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин