Про компанію

Що собою являє система Cat® Product Link™

Що собою являє система Cat® Product Link™

Cat® Product Link – система віддаленого контролю, призначена для керування парком техніки.

Дані передаються по стільниковому або супутниковому зв'язку з використанням сумісного додатка VisionLink на базі Trimble, завдяки чому вдається отримувати звіти про стан і експлуатацію машин, виконувати картографування і полегшити керування парком.

Технічні інструменти та підписка на VisionLink є базовими складовими стандартного набору при постачанні цілого ряду машин, які можуть застосовуватися як для техніки Cat®, так і для парків змішаного типу.

Особливості функціонування системи Cat® ProductLink™

Технічні інструменти вбудовані в конструкцію машин і тісно взаємодіють з електронними системами управління, які забезпечують енергопостачання і контроль таких складових, як двигун, гідравлічна система і коробка передач.

Відомості про події та діагностичні коди, а також детальна інформація по напрацюванню, витраті пального і іншим характеристикам передаються в надійний веб-додаток. Інструменти системи, їх інтеграція в механізм машин і гнучка система створення звітності забезпечують ефективне управління обладнанням незалежно від часу і місця.

Що таке VisionLink?

Оперативний і ергономічний метод перегляду даних забезпечується додатком VisionLink на сервері Trimble.

Відомості, отримані з вашої техніки, дають розуміння про те, як вона функціонує, в якому стані знаходиться і яка продуктивність парку. Двигун Cat® надає відомості про час функціонування і простою, витрату пального, часу пуску і зупинки. Від систем, оснащених електронним управлінням, надходять дані про те, що відбувається і діагностичні коди.

Що собою являє система Cat® Product Link™ 1
Що собою являє система Cat® Product Link™ 2

Чи передбачені версії для змішаних парків техніки?

Cat® ProductLink - екосистема, яка виступає невід'ємною складовою обладнання Cat®, як двигун або коробка передач. Разом з тим, великі можливості даної технології дозволяють застосовувати її з метою управління повністю всім парком устаткування, незалежно від марки і моделі. Дані про техніку контролюються за допомогою однієї захищеної програми, що виключає потребу застосування різних додатків з різними опціями.

VisionLink – продукт компанії VirtualSite Solutions, ˗ власність Caterpillar і Trimble. Він відповідає за створення рішень, які дають можливість власникам змішаних парків якісно управляти технікою, досягаючи при цьому зменшення експлуатаційних витрат і збільшення продуктивності з точки зору витрат пального і технічного обслуговування.

Завдяки додатку VisionLink власники техніки різних марок мають можливість застосовувати рішення, які надаються Trimble.

до всіх новин

інші Новини

09.05.2024

Цеппелін Україна пропонує НАВІСНЕ ОБЛАДНАННЯ – Кущоріз Сaterpillar BR318.
дізнатись більше

07.05.2024

Навчання, практика та стажування – робота у компанії вашої мрії.
дізнатись більше

12.04.2024

ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У MINING RECOVERY CONFERENCE.
дізнатись більше

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше
перейти до всіх новин