Про компанію

Що таке система TiltRotate?

Що таке система TiltRotate?

Для міні-екскаваторів Cat® можлива установка додаткової системи TiltRotate (TRS). В моделях TRS6 і TRS8 з'явилася можливість повертати навісне обладнання (ковші, вила, грейфери, щітки, ущільнювачі) на 360 градусів і нахиляти на 40 градусів в сторону. Це дозволяє отримати доступ до інших робочих зон з однієї позиції машини, переміщаючи навісне обладнання вище, нижче та навколо перешкод при копанні, сортуванні котлованів, перероблених матеріалів або прокладки труб. Нові моделі TRS значно розширюють функціонал міні-екскаватора та доступні в різних варіаціях незалежно від конкретної мети.

Моделі TRS оснащені двома сполучними пристроями: верхнім, призначеним для з'єднання TRS з монтажною платформою та нижнім пристроєм, що з'єднує різні елементи з TRS. Доступні чотири варіації TRS6. Користувач може підібрати верхню гідравлічну насадку для оперативної заміни обладнання S типу або механізм з кріпленням на пальцях. Також можна вибрати чи буде TRS поставлятися з вбудованим грейфером (який можна застосовувати разом з встановленими навісними обладнанням). Для всіх моделей TRS6 нижній механізм сполучення – це швидкороз'ємне гідравлічне пристосування для оперативної зміни навісного обладнання S-подібного типу.

Чотири варіації TRS8 дозволяють підібрати необхідний інструмент для оперативної зміни навісних систем S-типу для верхнього та нижнього пристроїв, а також дозволяють встановити верхню частину сполучення з пальцевим кріпленням і нижню частину кріплення із захопленнями для оперативної заміни навісних систем. Крім того, можна оснастити систему вбудованим захопленням.

Плюси конструкції

Компактна конструкція моделей TRS6 і TRS8 забезпечує міні-екскаватору надійну підтримку високого зусилля копання, а модернізований редуктор з кільцем підшипника розподіляє робочу силу для зменшення навантаження. Крім цього, система мастила, яка не потребує технічного обслуговування, забезпечує ефективний розподіл тепла. Система обертання з високим крутним моментом оперативно переміщує навісне обладнання в необхідну позицію, а встановлена система автоматичного блокування забезпечує копання під будь-яким кутом. Єдина точка змащування на моделях TRS8 забезпечує ефективну обробку всіх необхідних кріплень.

Що таке система TiltRotate? 1
Що таке система TiltRotate? 2

Гідроциліндр нахилу подвійної дії має встановлені клапани утримання навантаження, які забезпечують підтримку фіксуючого тиску та попереджають пересування циліндра під навантаженням. Загартовані поршні та підшипники циліндра не потребують ТО. Високоміцні і корозійностійкі поверхні циліндра також не потребують обслуговування. Вбудований комплект для вирішення завдань на місцях, включає в себе спеціально розроблені джойстики. Даний комплект призначений для всіх варіацій стріли та рукояток і гарантує легке інтуїтивно зрозуміле управління TRS системою та встановленим захопленням. Монітор TRS інформує оператора про позицію навісного обладнання, а датчик включення / виключення забезпечує якісне кріплення навісних систем за допомогою надійного фіксуючого пристрою. Опція струшування ковша в моделях TRS8, що активується кнопкою на джойстику, значно спрощує рівномірний розподіл матеріалів.

Застосування TRS систем

Моделі TRS8, в яких використовується механізм для оперативної зміни навісного обладнання S-типу для верхньої і нижньої частини сполучення, підходить для моделей 307.5 та 310.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин