Про компанію

Які переваги використання пакету Cat® Minestar HEALTH?

Які переваги використання пакету Cat® Minestar HEALTH?

Визначаючи цілий ряд різновидів потенційних проблем з технікою до поломки, пакет CAT® Minestar Health дає можливість мінімізувати час простою та зниження ефективності. Крім того, він дає можливість контролювати витрати на експлуатацію, полегшуючи управління ремонтом і технічним обслуговуванням, а також складання графіка.

Health є універсальним помічником, завдяки чому він може застосовуватися майже на всіх ділянках в гірничо-видобувної галузі, враховуючи позашляховики, навантажувачі колісного типу, автогрейдери, бульдозери, екскаватори, техніку для виконання додаткових маніпуляцій і для інших виробників.

Полегшення планування і складання графіків

З Health Ви зможете легко займатися глобальним плануванням ремонтних роботи і ТО. Він дозволяє фахівцям контролювати, яка техніка вимагає обслуговування, розробляти графіки ремонтування і ТО, знати, які конкретно були застосовані маніпуляції і контролювати продуктивність дій техніки після повернення в роботу.

Виявлення проблем на майданчику

Health забезпечує можливість виявлення неполадок, які пов'язані не тільки з технікою, а й ділянками на самому об'єкті. Опції контролю GNSS дозволяють системі контролю стану формувати звітності з попередженнями про ділянки появи неполадок, пов'язаних зі станом техніки і функціонуванням. Це дозволяє визначити ділянки появи проблем (наприклад, поганий стан дорожнього покриття), що впливають на стан техніки, готовність машини і період амортизації.

Підтримуйте коннект зі своєю технікою

Збереження безперервного зв'язку з обладнанням та аналіз отриманих відомостей – це основні методи контролю витрат. CAT® Minestar Health забезпечує можливість установки взаємодії з технікою будь-якого виробника, вирішуючи незначні проблеми, поки вони не стали глобальними, продовжити експлуатаційний період техніки і скоротити час спонтанних простоїв.

Слідкуйте за параметрами пріоритетної значущості, ведіть аналіз тенденцій та отримуйте оповіщення в режимі онлайн в разі появи проблем, з метою:

  • миттєвого вирішення проблем перед тим як буде потрібен капітельний ремонт;
  • контролю, яка техніка повинна пройти ТО;
  • гарантування своєчасного здійснення ТО;
  • контролю робочої одиниці після обслуговування.

CAT® Minestar Health сумісна з усіма моделями на Вашому майданчику в незалежності від виробника, і забезпечує можливість обміну інформацією між системами регулювання, щоб завжди тримати Вас в курсі про те, що відбувається всередині Вашої техніки.

З CAT® Minestar Health Вам забезпечені інструменти та відомості, які потрібні для прийняття аргументованих рішень і розробки тактики технічного обслуговування. Що в підсумку? Зменшення витрат на ТО, повна експлуатаційна готовність, підвищення продуктивності та доходу.

до всіх новин

інші Новини

09.05.2024

Цеппелін Україна пропонує НАВІСНЕ ОБЛАДНАННЯ – Кущоріз Сaterpillar BR318.
дізнатись більше

07.05.2024

Навчання, практика та стажування – робота у компанії вашої мрії.
дізнатись більше

12.04.2024

ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У MINING RECOVERY CONFERENCE.
дізнатись більше

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше
перейти до всіх новин