Новинка! Колісний екскаватор Caterpillar M315 GC. Модель замінить модель Caterpillar M315.

M315 GC оснащується 4-циліндровим двигуном Caterpillar C4.4 Tier 3 з робочим об’ємом 4,4 л. Це надійний і популярний двигун з одним турбонагнітачем. Передбачено три режими: Eco (для економії палива), Power Mode (найбільша продуктивність) і Travel (для переміщення машини). Педаль акселератора електронна. Маса машини у найбільш типовій комплектації складає 14 800 кг. Гідравлічна система не має пілотного контура. Керування машиною – електрогідравлічне. Це, у тому числі, дозволяє легко змінювати схеми керування навісним обладнанням. У складі системи – два гідравлічні насоси: основний аксіально-поршневий і додатковий (рульове керування і гальмування). Якщо порівнювати з M315, то збільшився крутний момент у механізмі повороту платформи, а також збільшилась і швидкість обертання. Пропонується тільки з 1-секційною стрілою (монострілою) з довжиною 4,65 м і двома типами руків’їв – 2,2 і 2,5 м. Клієнт також може обрати розташування аутригерів і відвала. Відвал має паралелограмний механізм. Базовим ковшем для цієї моделі є ківш з місткістю 0,76 м³ і шириною 1200 мм з системою зубів Cat Advansys A70 (6 зубів). Бокорізи встановлюються за бажанням. Гідролінії для приводу навісного обладнання. Можна обрати як однопотоковий контур високого тиску, макс. 350 бар (для гідромолота, віброплити) чи двопотоковий, який розширить можливості машини (забезпечення відкривання-закривання захватів, реверсу бура, роботи з планувальним ковшем, що обладнаний механізмом перекосу, тощо). Є також можливість замовити і контур середнього тиску, макс. 170 бар (MP). Це окремий контур, який приводить у дію ротатори навісного обладнання, а також забезпечує другу функцію навісного обладнання.

Кабіна оператора.

Має захист ROPS (опційно  - захист лобового скла і даху від падаючих предметів FOGS).

В кабіні розміщено 8 дюймовий сенсорний дисплей, на який, у тому числі виводиться сигнал від однієї чи двох камер огляду.

Сидіння має механічну підвіску. Лобове скло відкривається у пропорції 70/30. Передбачено сталевий дах, що відкривається.

Традиційно для нових машин – запуск двигуна без ключа.

Машина пропонується зі світлодіодним робочим світлом.

Традиційно для Сat, основні операції з огляду і обслуговування можна виконати з рівня опорної поверхні.

до всіх статей

інші Статті

Cat®246D3. Навантажувач із бортовим поворотом.
дізнатись більше

Міні-екскаватор Сaterpillar 303.5 CR.
дізнатись більше

ЕКСКАВАТОРИ-НАВАНТАЖУВАЧІ #CAT 426F2!
дізнатись більше

ЕКСКАВАТОРИ-НАВАНТАЖУВАЧІ CAT 428
дізнатись більше
перейти до всіх статей