Cat®246D3. Навантажувач із бортовим поворотом.

Двигун:  Caterpillar C3.3B DIT, об'єм = 3,3 літра

Потужність на маховику = 72,6 л.

Експлуатаційна маса = 3392 кг

Номінальна робоча вантажопідйомність = 1000 кг

Подвійна стріла з радіальним підйомом

Висота осі шарніра ковша при максимальній висоті підйому = 3154 мм.

Висота розвантаження при максимальній висоті підйому та перекиданні ковша = 2465 мм.

Місткість стандартного ковша = 0,4 м3.

Особливості конструкції

Навантажувач із бортовим поворотом Cat® 246D3 має конструкцію з радіальним підйомом, що забезпечує високе тягове зусилля та оптимальну продуктивність під час виймання ґрунту у випадках, коли не потрібно піднімати матеріал на велику висоту.

Особливості моделі 246D3:

Герметична кабіна з надлишковим тиском

забезпечує знижений рівень шуму й чисте повітря на робочому місці

оператора, а також відмінний огляд начіпного знаряддя.

Завдяки сидінню з високою спинкою, підігрівом,

пневматичною підвіскою та встановленими на ньому регульованими джойстиками машини серії D3 забезпечують найвищий у своєму класі комфорт оператора.

Високоефективна силова передача забезпечує максимальну продуктивність завдяки електронній системі керування крутним моментом, двошвидкісному ходовому механізму.

Гідросистема з підвищеною витратою XPS (з аксіально-поршневим насосом) робить цю модель ідеальним носієм дорожніх фрез

Двигун Cat C3.3B й високоефективна силова передача

забезпечують високу потужність і крутний момент. Це дає змогу працювати не на повній потужності з меншим рівнем шуму та витратою пального.

Сучасні технології, Cat і додаткові функції, як-от самовирівнювання у двох напрямках, повернення начіпного знаряддя в положення копання та механізм позиціонування начіпного знаряддя. Також опційно може буде встановлена система стабілізації стріли Ride Control.

Окремий інтерес має інноваційне навісне обладнання Cat® SMART.

Три нові моделі навісного обладнання CAT SMART (бульдозерний відвал, грейдерний відвал та екскаваторне обладнання) суттєво підвищують універсальність лінійки колісних та гусеничних міні-навантажувачів Cat серії D3 та працюють з машинами революційно новими способами.

Системи керування новим навісним обладнанням дозволяють легко адаптувати стандартні органи керування машиною відповідно до потреб керування навісним обладнанням SMART.

Збільште можливості машини за допомогою додаткового вдосконаленого дисплея, що дає змогу змінювати на екрані налаштування чутливості робочого обладнання, регулювати чутливість гідростатичного привода й керувати режимом повільного переміщення. Дисплей також включає підтримку різних мов і можливості персонального налаштування, протиугінну систему і камеру заднього виду.

Доступ з рівня землі до всіх точок щоденного та планового

технічного обслуговування забезпечує скорочення простоїв машини

й дає змогу підвищити її продуктивність.

Завдяки широкому асортименту робочого обладнання Cat,

призначеного для виконання різних робіт, навантажувачі з бортовим поворотом Cat є найуніверсальнішими машинами на робочому майданчику.

Довговічні світлодіодні ліхтарі робочого освітлення (передні й задні) забезпечують чудове освітленняробочого майданчика.

до всіх статей

інші Статті