Про компанію

Цеппелін Україна на сторінках журналу Business Focus Magazine

Цеппелін Україна на сторінках журналу Business Focus Magazine

З 1996 року Цеппелін поставляє в Україну легендарну техніку Caterpillar. Широкий асортимент пропонованої компанією продукції дозволяє клієнтам вирішувати завдання будь-якої складності – від земляних робіт до живлення побудованих об’єктів і морського обладнання. Разом з технікою Cat, що використовується в будівництві, гірничодобувній, нафтовій і газовій промисловості, Цеппелін пропонує широкий спектр суднових, промислових дизельних двигунів і двигунів, що працюють на природному газі, систем Cat, MAK TM і EMD.

Цеппелін Україна надає професійні послуги на високому рівні в найкоротші терміни і постійно покращує якість обслуговування. Сервісне постачання оригінальних запчастин по всій мережі складів в країні дозволяє забезпечити безперебійну роботу.

Цеппелін Україна відкрила центр з відновлення компонентів (CRC), щоб забезпечити довготривалу безвідмовну роботу обладнання наших клієнтів, знизити експлуатаційні витрати і скоротити викиди парникових газів через мережу ланцюжка поставок. Компанія прагне постійно розвивати ремонтні можливості та впроваджувати технології для задоволення майбутніх потреб ринку.

Раціональність – одна з основних цінностей Цеппелін і Caterpillar. Ми прагнемо збалансувати екологічний менеджмент, соціальну відповідальність і економічне зростання, а також допомагаємо нашим діловим партнерам рухатися у цьому напрямку.

Компанія Caterpillar зосереджена на скороченні енергії і викидів у власному бізнесі, а також прагне допомогти клієнтам в скороченні їх вуглецевого сліду за допомогою обладнання і рішень, які сприяють зниженню викидів парникових газів. Згідно зі стратегією в області корпоративних технологій основні напрямки досліджень і розробок включають підвищення ефективності енергосистем і збільшення електрифікації у власному виробництві. Цеппелін Україна підтримує передові технології, щоб задовольнити потреби наших ділових партнерів.

Компанія Caterpillar розробила ряд пропозицій щодо зниження викидів. Серед них одні з кращих галузевих двигунів, що відповідають нормам викидів Tier 4/EU ступінь V, гібридні рішення і повністю електричні системи, які допомагають клієнтам у всьому світі досягати своїх бізнес-цілей щодо використання енергії та експлуатаційних витрат.

ЗНИЖЕННЯ ВИКИДІВ ТА ВИТРАТИ ПАЛЬНОГО

Компанія Caterpillar продовжує покращувати технології, щоб домогтися заощадження пального у всій лінійці продуктів. Двигуни Cat® з подальшою обробкою відпрацьованих газів показали гарні експлуатаційні характеристики після майже 170 мільйонів годин роботи.

Однією з останніх переваг стала покращена характеристика витрат пального у лінійці кар’єрних самоскидів Caterpillar, що дозволило підвищити заощадження пального на 6%, а налаштування зниженої потужності на багатьох моделях дозволяють оптимізувати витрату пального відповідно до виробничих вимог.

Ефективність зниження витрат пального також досягається за рахунок раціонального використання. Наприклад, автономні технологічні рішення істотно підвищують ефективність, продуктивність і безпеку.

Одним з основних факторів, що впливають на видобуток корисних копалин і викиди вуглекислого газу, є кількість техніки. За допомогою технології Cat® MineStar Command та понад 275 автономних самоскидів було перевезено 2 мільярди тон корисних копалин. Cat® MineStar Command допомагає скоротити кількість техніки, необхідної для виконання виробничих завдань, і, таким чином, кількість викидів також скорочується.

АЛЬТЕРНАТИВНЕ ПАЛЬНЕ

Щодо альтернативного пального, то Caterpillar має таке рішення, як Cat® Dynamic Gas Blending™ (DGB™): дизельне пальне, якщо це можливо, замінюється зрідженим природним газом для зниження витрат на електроенергію. Переобладнання двигунів може здійснюватися завдяки стаціонарній ремонтній базі Цеппелін Україна на певних двигунах і моделях.

ДИЗЕЛЬ-ЕЛЕКТРИЧНА ТЕХНІКА

Така техніка, як колісні навантажувачі та бульдозери, що постійно працюють на прямому механічному приводі і без нього, лише виграють від підвищення ефективності за допомогою дизель-електричних систем приводу. В даний час компанія Caterpillar пропонує дизель-електричну техніку, таку як колісний навантажувач 988XE і бульдозер D7E.

ДИЗЕЛЬ-ЕЛЕКТРИЧНІ САМОСКИДИ

Механічний привід забезпечує максимальне використання потужності та вагову ефективність для варіантів з прямим приводом, таких як транспортування для кар’єрних самоскидів. Caterpillar також пропонує самоскиди з дизель-електричним приводом, що підходять для певних моделей і побажань клієнтів.

СИСТЕМА ТРОЛЕЇВ

Дизель-електричні кар’єрні самоскиди Caterpillar, у яких використовуються високовольтні системи тролеїв, використовують електричну енергію для зниження витрат пального, викидів вуглекислого газу і збільшення терміну служби двигуна. Це рішення, що реалізоване у самоскидах Cat® 794 AC, 795F AC, 796 AC і 798 AC, також збільшує швидкість до 100% на певних ділянках під’їзних доріг.

Цеппелін Україна на сторінках журналу Business Focus Magazine 1
Цеппелін Україна на сторінках журналу Business Focus Magazine 2
РІШЕННЯ БЕЗ ЗГОРЯННЯ

Для мобільної техніки канатні екскаватори з електричним приводом Cat® є надзвичайно енергоефективним рішенням з нульовим викидом вуглецю. Фактично, вони регенерують енергію. Наші пропозиції гідравлічних кар’єрних екскаваторів Cat® з електричним приводом – це чудовий варіант для зниження викидів парникових газів.

ГІБРИДНІ СИСТЕМИ

Компанія Caterpillar також пропонує гібридну мікромережеву систему Cat, що містить фотоелектричні сонячні модулі та накопичувачі енергії. Вона об’єднує поновлювані джерела енергії з інтелектуальним накопиченням енергії і традиційним дизельним або газовим виробництвом енергії.

ЕЛЕКТРОМОБІЛІ НА АКУМУЛЯТОРНИХ ДЖЕРЕЛАХ ЖИВЛЕННЯ

Компанія Caterpillar представила розробку свого першого транспортного засобу на акумуляторних джерелах живлення – навантажувач R1700 XE. Переваги включають зниження вимог і витрат на вентиляційну систему, генерація меншої кількості тепла і пилу, який необхідно видаляти за допомогою додаткового очищення повітря, і зниження загальних експлуатаційних витрат шахти.

ПОКРАЩЕННЯ СВІТУ

Це лише деякі з безлічі способів, якими продукти і рішення Caterpillar допомагають нашим клієнтам покращити світ.

ПРО КОМПАНІЮ CATERPILLAR

З 1925 року Caterpillar Inc. допомагає нашим клієнтам покращити світ, прогресувати і сприяти позитивним змінам на всіх континентах.

Компанія Caterpillar є світовим лідером у виробництві будівельного і гірничодобувного обладнання, дизельних і газових двигунів, промислових газових турбін і дизель-електричних локомотивів, дохід якої на 2019 рік становить 53,8 мільярда доларів. Послуги, що пропонуються протягом всього періоду експлуатації продукту, передові технології і десятиліття досвіду виділяють компанію Caterpillar та допомагають нашим клієнтам досягти успіху. Компанія в основному працює з трьома основними сегментами – будівельна промисловість, ресурсодобувні галузі, енергетика та транспортування – і фінансує та надає супутні послуги через свій сегмент фінансових продуктів.

Читайте більше в журналі Business Focus Magazine

до всіх новин

інші Новини

09.05.2024

Цеппелін Україна пропонує НАВІСНЕ ОБЛАДНАННЯ – Кущоріз Сaterpillar BR318.
дізнатись більше

07.05.2024

Навчання, практика та стажування – робота у компанії вашої мрії.
дізнатись більше

12.04.2024

ЦЕППЕЛІН УКРАЇНА ПРИЙНЯЛА УЧАСТЬ У MINING RECOVERY CONFERENCE.
дізнатись більше

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше
перейти до всіх новин