Про компанію

Огляд пакетів системи Cat® MineStar System

Огляд пакетів системи Cat® MineStar System

Cat® MineStar System – це найповніший комплекс інтегрованих функцій в шахтах і технологій управління мобільною технікою, яка налаштовується виходячи з потреб оператора.

Технологічні рішення Cat® MineStar System

  • Fleet - управління парком техніки
  • Terrain - контроль рельєфу
  • Detect - виявлення об'єктів
  • Health - контроль стану техніки
  • Command - перелік технологічних рішень з управління всіма опціями, починаючи з встановлення команд і закінчуючи моніторингом їх стану.

Завдяки Cat® MineStar System вдається інтегрувати продукти, процеси і штат працівників заздалегідь, добиваючись максимальної продуктивності, результативності та надійності.

Fleet

Fleet дозволяє підвищити управління експлуатацією техніки всіх різновидів на одному або декількох областях гірничих проектів. Вона також забезпечує можливість деталізації даних для отримання більш докладних типів аналізу, починаючи зі звітності за заданим групам об'єктів певних машин.

З виникненням можливості розгляду всіляких варіацій прогнозування подій, що дозволяють виявити наслідки змін експлуатаційних умов перед їх впровадженням, Fleet помітно полегшує процедуру надійної і продуктивною працею, здійснюючи управління в режимі онлайн.

Detect

Збільшує поінформованість операторів робочої області близько пілотованої або віддалено керованої техніки, в тому числі мобільного та стаціонарного обладнання. Завдяки колосальному вибору широких пакетів вдається налагодити систему спеціально під завдання певної зони.

Огляд пакетів системи Cat® MineStar System 1
Огляд пакетів системи Cat® MineStar System 2
Terrain

Надпотужні інструменти, що спрощують планування буріння, виконання підривних робіт, контроль руди, планування майданчика тощо. Пакет Tarrain гарантує продуктивне аргументоване управління всіма функціями буріння, екскавації, планування та навантаження ґрунту.

Екран з даними про планування ґрунту й бурових робіт розташований всередині машини і показує точну локацію техніки на робочому майданчику, збільшуючи рівень безпеки робіт і продуктивності техніки. Також пакет Terrain забезпечує доступ до великого обсягу інформації, яка управляється за допомогою єдиної інтегрованої системи офісного ПЗ.

Health

Запобігає багатьом видам потенційних проблем з технікою до того, як виникне поломка, Health дозволяє мінімізувати час простою та підвищити продуктивність. Крім того, вдається контролювати експлуатаційні витрати, полегшуючи управління ремонтом і технічним обслуговуванням, а також складання їх графіка.

Health є багатофункціональною технологією, що забезпечує можливість її експлуатації майже на всіх пристроях гірничодобувної зони, враховуючи позашляхові самоскиди, навантажувачі, автогрейдери, бульдозери, транспортні засоби для додаткових маніпуляцій і техніку інших брендів.

Command

При роботі з іншими пакетами Cat® MineStar System Command поєднує системи, які потрібні для повністю інтегрованого використання різних систем для гірських робіт.

Даний пакет тісно співпрацює з усіма сферами діяльності, технікою та персоналом на робочій зоні, забезпечуючи надійну й безперебійну роботу в специфічних експлуатаційних умовах.

до всіх новин

інші Новини

12.02.2024

“Цеппелін Україна” взяла участь у найбільшій конференції для спеціалістів в агро – Refarm у м. Львів.
дізнатись більше

10.01.2024

Передача авто одній з бригад ЗСУ!
дізнатись більше

13.07.2023

Екскурсія для студентів у відділ сервісу будівельної техніки
дізнатись більше

14.04.2023

Вітаємо з Великоднем!
дізнатись більше
перейти до всіх новин